2777
2789

من که۳ماه اول خیلی داشتم دکترم فقط هیوسین میاد،،بعد۳ماه خیلی خوب شدم یهو حدودای ۱۹ هفته بود باز گرفتم دل درد،، رفتم گف نه خوب نیس فلان اینطور اونطور،،🤣بهم شیاف پروژسترون داد ۱۰ شب استفاده کردم معجزه کرد دیگه ندارم

ولی خب این دردا تا حدودی طبیعیه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

میشه برای باردارشدن من هم یه صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین 

آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دلم درد میکنه

منم شکم رو گفتم،،مثل درد پریودیه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
گلاب به روت دسشوییم نمیاد انقد زور زدم دلم بدتر درد گرفته چی کار کنم دارم دیونه میشم

اوه یبوست گرفتی،،، برو دکترت بهت دارو بده، خیلیا توبارداری دچارش میشن

امشب و چه جوری صبح کنم

درکت میکنم،،کلا بارداری دردای عجیبی داره