2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو چیکار میکنی؟ چجوری پول برات واریز میشه؟ چقدر بشه میتونی پول بگیری؟ ایا محدودیت زمانی هم داره؟ لطفا مختصر و مفید توضیح بده عزیزم

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

من رفتم نشد ثبت نام کنم سایت خرابه اون وقت بلاک نمیشی پولتو چجوری چنج میکنی بعضیا صرافی انلاین پولشونو خورد یه ماستم روش

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
من رفتم نشد ثبت نام کنم سایت خرابه اون وقت بلاک نمیشی پولتو چجوری چنج میکنی بعضیا صرافی انلاین پولشو ...

سایت درسته یه ترفندهایی داره باید رعایت کنید
امشب یا فردا صبح اگه وقت کنم آموزششو تهیه میکنم اینجا بذارم رایگان استفاده کنید همراه با فیلمش

سایت درسته یه ترفندهایی داره باید رعایت کنید امشب یا فردا صبح اگه وقت کنم آموزششو تهیه میکنم اینجا ...

با گوشی نمیره یا شایدم گوشی من خرابه چجوری اینجا مگه میشه فیلم بارگذاری کرد فقط عکسه؟؟حداکثر درامد در بهترین حالت چقدره

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.