2777
2789
عنوان

چرا اینقدر گارد داریم؟؟فقط دلیلشو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
آخه دلیلش چیه  مگه می‌خوام عضو بدنشون رو بدن؟

از بس جنسا تقلبیه دیدگاهها منفی شده

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چون تجربه ثابت کرده کیفیت خوب در قیمت خوب و بالاست و‌کیفت نامناسب در قیمت پایین

شاید بخاطر این دیدگاهه ولی من اخیرا تو هر زمینه ای قیمت مناسب و کیفیت خوب هم دیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دید مردمو بد کردن 

این ب ایراد از خود فزوشندع هاس ک از اعتماد مردم سواستفادع کردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

به حرفاشون اهمیت نده معلوم نیس چشونه بعضیا 

تاپیک قبلیمو ببین 

اومدم از یه محصول که استفاده کردیم و راضی بودیم تعریف کردم میگن تبلیغه بابا خب اصلا تبلیغ 

چه اشکال داره؟؟

عزیزم کار این مدلی حالا حالاها تو ایران جا نمیفته!میری از مغازه ی آشنا جنس میخری کلی تاکید میکنی خوب ...

واقعا هر کی به فکر منفعت خودشه 

من رفتم یجایی میگم فلان کرمو میخوام 

خانومه گیر داده بود نه اینو بخر اون کرم خوب نیس شیمیاییه 

بعد رفتم دور زدم برگشتم دیدم همکارش باز همون حرفو زد 

دیدم رو اون محصول هم تخفیف خیلی زیاد گذاشته بودن ! واضح بود پورسانت میگیرن بندازن به مردم 

خانومه همچین فاز هم برداشته بود من کارم اینه دارم رایگان تجربیاتمو دراختیارتون قرار میدم 😂

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
چون تو تنها نیسی میلیون ها ادمن که دارن تبلیغ میکنن  و همشون هم خوب برخورد نمیکنن و ماهم که ...

نمیگم از همه باید بخریم ولی من اگه به یه محصول احتیاج دارم چه اشکال داره از کسی که جلومه و داره پیشنهاد میده نگیرم؟

بازاریابی اصول داره خودش یه علمه  اگه جواب نمیگیری باید تو راهی که رفتی تجدید نظر کنی نه از مر ...

نه عزیزم من ایراد نمی‌گیرم 

فقط خواستم ببینم دیدگاه بقیه چیه و بتونم روش کار کنم

گلم محصولات مراقبتی پوست و مو هست اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده فرم مشاوره رو برام ارسال کنم

چون اکثرا کلاهبردارین

جنس ها خوب نیستن

مثل کامان که دروغش دراومد که اصلا تحت لایسنس نیست

این همه پوست و موهارو دچار مشکل کرد

یا اون دهانشویه میسویک که واقعا اشغال بود و همه میگفتن استفاده نکنید و فیک و تقلبی بود و به شدت مینای دندونو نابود می کرد

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !