میخواستم برا دخترم برنج درست کنم بهداشت گفته بود بریز تو کیسه بعد بنداز تو غذا بزا بپزه بده بخوره دخترت منم این کار کردم ولی در کیسه رو با کش پلاستیکی بستم😩بعدش که پخت تازه یادم افتاد پلاستیکه آخههه الان چه کنم اونم مثل ظروف پلاستیکی ضرر داره؟
با یه بار فکر نکنم طوری بشه، ولی دیگه با کش نبند، دختر من اینجور واسش درست کردم لب نزد 😐
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
بعید میدونم کارمند بهداشت عقل تو سرش بوده باشه آخه تو کیسه؟نده بچه مریض میشه
یک پارچه نخی کیسه کوچیک درست میکنی و برنج و هرچی خواستی میریزی بعد داخل آب خورشت بندازی آخر غذا برداری خیلی خوشمزه و مقوی میشه برای بچه کوچیک خیلی خوبه
من برا دخترم درست کردم نخورد...خودم خوردمش ایقد خوشمزه بود لامصب...حالا امتحان کن ببین اصلا میخوره یا نه...عیب نداره ...برا بعدا دیگه با نخ ببندش
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خب خداراشکر که خورد...پس همیشه براش درست کن انشالله
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم