2777
2789
عنوان

مادربزرگم گفت

574 بازدید | 37 پست

ما بعداز ظهر رفتیم خونه ی داییم از مشهد اومده بودن ببینیمشون .دخترمن چندروزه تب کرده خیلی شدید تب میکنه .منم میترسم وقتایی که تب کنه میام خونه ی مامانم از شانس بد منم از عید تا حالا ۶ ۷ بار شدید تب کرده هر سری هم حدود ۱۰ روز طول میکشه ..کار شوهرمم جوریه که وقتایی که خونه نیست من میام خونه مامانم حدود ۲ سال هست اینجوری شده ...حالا امروز رفته بودیم اونجا مادربزرگم اومد خونه ی داییم مامانم گفت مهسا پریشب اومده خونه ی ما ساعت ۲ نصف شب دخترش تب کرده بود ..میگم مگه من دکترم اومدی اینجا ..مادربزرگمم گفت آدم مگه انقدر اذیت میکنه .واسه چی هرروز میای منم برگشتم گفتم خونه ی تو که نیومدم .به مامانم گفتم میبینی اینا دنبال این حرفان واسه چی میگی .مامان بزرگم برگشت گفت میدونیم دیگه .منم هیچی نگفتم به مامانم برگشتم گفتم پاشو بریم حالا با مامانم دعوا کردیم میگه تو چرا اینجوری گفتی من گفتم به اون ربطی نداره هروقت رفتم خونه ی اون حرف بزنه اخلاقش یجوریه پیش همه جار میزنه .خدا چیکار کنم  دعا کنید یا من بمیرم یادخترم بزرگ شه حالم خیلی خرابه بخدا نمیکشم ..مامانم فک میکنه من از خدامه بیام شوهرمم خوبه بهم ولی به هیچی اهمیت نمیده منم بچه ی اولمه میگم ای کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم  تو این ۲ سال حرفی نمونده که تفی نمونده که بکشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نرو 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم