2777
2789
فککنم شهر ب شهر فرق داره. چون یکی از اشناهامون از بنیاد شهرسازی پرسیده بود گفته بوده اولش باید ۶۸میل ...

بله درسته 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
فکرکنم ماهم ۴۰ تومن باید بریزیم!!!

فرصتش تاکی هس ؟ثبت نامش میگم؟شرایطش چجوری لطفامیگی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۵دی فرصت ثبت نامه 

مرسی من دوبچه دارم سرپرست خودمم میتونم ثبت نام کنم پولم خیلی کم

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

برو کافی نت بپرس تا وقتش تموم نشده.

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مافقط ثبت نام کردیم و منتظر پیامک ثبتش هستیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فرصتش تاکی هس ؟ثبت نامش میگم؟شرایطش چجوری لطفامیگی

چندماه پیش اعلام کردن برای تکمیل ظرفیت شهرهایی که ظرفیت داشتن و باید میرفتی توی سایتش ثبتنام میکردی

بعد دو ماه پیش تقریبا گفتن اونایی که ثبتنام کردم مدارکشون رو توی سایت بذارن که گذاشتیم تا بررسی کنن

بعد تایید شده که دو سه روز پیش پیامک اومد بیاید تشکیل پرونده بدین

باید شهری که درخواست میدین ساکنش باشید همسرتون شاغل باشه اونجا یا بچه هاتون اونجا مدرسه برن

و خدا هست ....
برو کافی نت بپرس تا وقتش تموم نشده.

مرسی دعاکنین شامل حال منم بشه سخت مستاجری برای همه ولی واسه زن سرپرست خیلی شرایط سختتره مخصوصا هربارمیری دنبال خونه کلی زخم میخوری

ان شاءالله که میاد زود

توکل بخدا

اگه از این طریق صاحبخونه شیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بله میتونید ثبتنام کنید 

قبلش تحقیق کنید ببینید میتونید از پس واریزیهاش بر بیاید 

اگه شاغلی بفکر وام باش 

خودشم که وام داره باید قسط بدی

و خدا هست ....