2821
2789
نمیدونم قربونت ، بالاتر گفتم که بعد ۶ سال هنوز وابسته س منم سر به سرش نمیزارم ، ناراحت میشم ها ولی ک ...

انشاالله مادر بشی بزودی مسعله اینه ک حرفامونو میره خبر کشی میکنه

انشاالله مادر بشی بزودی مسعله اینه ک حرفامونو میره خبر کشی میکنه

ممنونم 

واسه منم همینه کوچیکترین و خصوصی ترین مسائلمون رو باید به خانواده ش بگه

منکه نتونستم کاری بکنم ان شالله تو بتونی به خودت وابسته ش کنی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و همسرم اونقدر تو خونه سرگرمیم که وقتم کم میاریم

الان بگم تو اشمزی ک‌اصلا میگم‌ کمک نمیکنه میگه بلد نیستم فیلم‌میزارم میخابه یا کلاوقتی دارم کاری میکنم میگه تاکارت تموم بشه من‌میرم یه سر فلان کارو دارم بهترین لباسو تنم میکنم اما انگار ن انگار از لحاظ زیبایی سلیقه خونه داری همه قبولم دارن اون ولی گرایش داره بره خونه اونا

فیلم دانلود کن با هم ببینید بازی کنید با هم آشپزی کنید کلی کارا میتونی انجام بدی

نگا نمیکنه ن فوتیال ن فیلم ن هیچی بخدا من خیلی تلاش میکنم برا زندگیم واسش غذای خوب میپزم میوه پوست میگیرم‌مغز میارم انواع اقسام نوشیدنی هارو درست میکنم میز میچینم میگم بیا فیلم ببینیم کیک درست میکنم دیگه نمیدونم چیکا کنم 

الان عزیزم جنگ بین ترک و فارس نیس مشاوره میخایم‌بگیریم‌ازهم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣قبل تو ی تاپیکی بحث بود بخاطر اون 😂😂

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...