2821
2789
بی خیال  یه روز مادرش میمیره

دوسداری یکی دیگه ب مامانت همینو بگه؟

خداجون اگ فکر عروس این باشه خداروشکر بهمون داداش ندادی 

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من اصلا ب مرگش فک نمیکنم وگرنه اینجا سوالمو نمیپرسیدم دوس دارم یه راهی باشه ک کمتر خودم اذیت بشم ۱ س ...

شوهرت کجاییه

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اصلا ب مرگش فک نمیکنم وگرنه اینجا سوالمو نمیپرسیدم دوس دارم یه راهی باشه ک کمتر خودم اذیت بشم ۱ س ...

یعنی مادرشوهرت طبقه پایین زندگی میکنه؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
چيكارها ميكنه شوهرت؟يعضي مردها واقعا بچه ننه اند اما بعضي وقتها خانمها حساس اند انتطار دارن مردها خا ...

ن مرد بدون خانواده بدرد نمیخوره من خیلی باخانوادشون خوبم خیلی احترامشونو نگه میدارم ولی دیگه تواین مورد خسته شدم 

شوهرم تک پسره انقد خانوادش ازش الکی الکی تعریف میکنن و تحویلش میگیرن ک فک میکنه خیلی ادم بزرگیه منم بهش بی احترامی نمیکنم ولی باید من همش نازشو بکشم و بهش محبت کنم تابیاد سمتم وگرنه میره پیش اونا 

های اونایی ک میگین ترکا پسراشون بچه ننه هست بفرما اینم فارستون 

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
شوهرم تک پسره انقد خانوادش ازش الکی الکی تعریف میکنن و تحویلش میگیرن ک فک میکنه خیلی ادم بزرگیه منم ...

شوهر من یه دونه پسر با ۴ تا خواهر 

یه دونه پسرا بیشترشون لوس تشریف دارن نباید با اینا ازدواج کرد 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
چيكارها ميكنه شوهرت؟يعضي مردها واقعا بچه ننه اند اما بعضي وقتها خانمها حساس اند انتطار دارن مردها خا ...

داعم باید روزی ۱۰بار زنگ بزنن باهم حرف بزن وقتی از سر کار میاد و میره میره پیششون اخرشبا اونجاس وهرکاری میکنه بهاونا میگه خسته شدم هرکی هم میاد خونمون مادرش پا میشه میاد ببینه 

حالا ک این اشتباهو کردم چیکا کنم

نمیدونم قربونت ، بالاتر گفتم که بعد ۶ سال هنوز وابسته س منم سر به سرش نمیزارم ، ناراحت میشم ها ولی کاری از دستم نمیاد خدا هم لطف نمی کنه بهم بچه بده شاید بچه تونست سرشو گرم کنه کمتر یاد مامانش بیفته

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
توم مادرشوهرتو دوست داشته باش تا مهر تو هم به دلشون بیفته بعد میبینی چه پشتیبان قوی میشه برات جلو شو ...

رابطم خوبه با مادرش ولی وقتی یه کوچولو صمیمی بشم ول کنم نیست همش میاد خونمون بعدشم من مشکلی باهمسرم ندارم ک بخام پشتیبان ددشته باشم مشکلم فقط وابستگی و ارتباط بینشونه کسایی ک دیدن میدونن من چی میگم