2821
2789
عنوان

مادرشوهر

267 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها ماخونمون دوطبقس پایین مادرشوهرمه وقت و بی وقت میاد بالا شوهرمم همش میره پایین حالا اینا بکنار وقتی خانوادنون میاد پا میشه میاد بدون دعوت و مااصلا راحت نیستیم چیکار کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط باید با لحن خوب به همسرت بگی  یا اگر اصلاح نشدند اسباب کشی یاتحمل وبی خیالی

به شوهرم میگم میگه چی بگم امکان رفتن نیست چون ۱ ساله تازه ازدواج کردم وهمه هزینه هارو خودمون دادیم واقعا این نورد زجرم میده

به شوهرم میگم میگه چی بگم امکان رفتن نیست چون ۱ ساله تازه ازدواج کردم وهمه هزینه هارو خودمون دادیم و ...

فقط خواستم بگم خدا صبرت بده

دوما رفت وآمد خودت رو کم کن شوهرت بی خیال

غر هم نزن و بمون تواون شرایط تا خدا بهت نظری کنه و خونه بگیرید وجدا بشید

وسایل شخصیت روهم پنهان کن نیستی مادرشوهر یاغیره  به حریم شخصیت تجاوز نکنند چون شنیدم درددل خانما رو اینجا

خودتو به کتاب و فیلم و کیک پزی و غیره سرگرم کن که مرتب نری خونه شون و اونا هم بدونند خوشت نمیاد همش وسط خونه ات باشند

من آبان ۸۹ تاحالا تو یه ساختمونم با جاری هام شاید پنج بار یاکمتر نیم ساعت اونم کاری بوده رفتم پایین خونه هاشون

میذارم تو آسانسور چیزی اگر بخوام بدم بهشون حریم نگه داشتم تا اونا هم حریم نگه دارند حوصله ی خودمم ندارم چه برسه به خاندان خودم یاشوهرم