2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعد چن وقت میریزه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
بکش ایمپلنت کن

عمرا😂 ۸ ساله ی بند مسواک میزنم تا الان نگهشون داشتم

الان تصمیم گرفتم پرشون کنم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
عمرا😂  ۸ ساله ی بند مسواک میزنم تا الان نگهشون داشتم الان تصمیم گرفتم پرشون کنم

میدونی چرا میگم

چون مخصوصا دندونی که به عصب رسیده باشه حتی اگه پر کنی دیر یا زود میریزه

ولی ایمپلنت دیگه دائمیه

بستگی به وضعیت دندون داره ولی بهتون بگمحتی اگر ریشه دندون همبه تنهایی در دهان باشه و شالم باشه باااید حفظش کنید چون هییییچ چیزی مثل اول جاشونمیتونه بگیره.......اگر هرساله چک بشید فقط نیاز به پرکردن داشته باشه خب این خیلی خوبه و نمیزاره ریشه خراب بشه ولی اگر نیاز شد عصب کشی هم بکینید این کاررو انجام بدید و سریع اقدام به کشیدن دندون نکنید..اگر فقط ریشه ی سالم ازش موند بازهم میتونید قاب بزاریو و از دندون خودتون استفاده کنید

به هر حال کشیدن دندون کار اشتباهی هست و بهتره هرکاری برای حفطظ دندون نیاز هخت انجام بدید اگر الان نیاز به پرکردن داشته باشه و پرنکنید چندماهه دیگه نیاز به عصب کشی داره و کلی هزینه و درد باید متحمل بشید

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
میدونی چرا میگم چون مخصوصا دندونی که به عصب رسیده باشه حتی اگه پر کنی دیر یا زود میریزه ولی ایمپلن ...

من پوسیدگیهام زیاد نیست ن دردی دارم 

فقط احساس میکنم توی دندون هام خالی شده رفتم دکتر گفت زیاد پوسیدگی داری باید پر کنی 

دوتا پر کردم نمیدونم بقیه رو پر بکنم یا نه

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
روکش چی باید بزنن؟

روکش رو برای هردندونی نیاز نیست فقط برای دندونهایی که دیواره ریخته باشه و با پرکردن سست بشه و احتمال بیرون ریختنه مواد باشه روکش میزارن چرا باید برای دندونی که دیواره ش سالمه ئ فقط داخلش مواد ریخته میشه الکی تراشیده بشه و روکش گذاشته بشه اخه

نمیدونم چرا بعضی کاربرا اطلاعات غلط میدن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی