2777
2789
عنوان

خارش سر

230 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من حدود ۳ یا ۴ ساله اگزما دارم روی دستام بود گاهی خوب میشه و گاهی دوباره عود میکنه. حالا با اون کاری ندارم مشکل اصلی الان کف سرم هست که خیلی خارش دارم و پوسته پوسته میشه . یه قسمت کف سرم هم خالی شده😭 نمیدونم قارچه یا همون اگزماست 

کسی مشکل منو داشته؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

درماتیته عزیزم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درماتیته عزیزم 

چکار کنم نمیدونستم اینقدر جدیه تا اینکه الان نگاه کردم دیدم یه تیکه از کف سرم کم پشت شده

یعنی درمان کنم موها در میاد دوباره؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
عزیزم میشه از دستت عکس بدی ؟دختر منم ۱ سال ک چن ماهشه از ۲ ماهگی اندازه یه سکه اگزما داره جاش تو بدن ...

الان بهتره دستم ولی میدونم چطوریه

شما عکس بفرست بهت میگم

چکار کنم نمیدونستم اینقدر جدیه تا اینکه الان نگاه کردم دیدم یه تیکه از کف سرم کم پشت شده یعنی درمان ...

آره درمیاد برو دکتر حتما چون این پوسته پوسته به کف سر میچسبن و مو باهاشون جدا میشه 

کتوکنازول و سلنیوم سولفات و از این دسته شامپوها میدن با رژیم غذایی که باید رعایت کنی 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزم میشه از دستت عکس بدی ؟دختر منم ۱ سال ک چن ماهشه از ۲ ماهگی اندازه یه سکه اگزما داره جاش تو بدن ...

ببین اولش قرمز میشه و انگار خشکه بعدم خارش شدید داره وقتی میخارونه دونه ریز ریز میزنه و آب ازش میاد و خیلی متورم میشه

اگر اینجوریه اگزماست

آره درمیاد برو دکتر حتما چون این پوسته پوسته به کف سر میچسبن و مو باهاشون جدا میشه  کتوکنازول ...

حتما میرم دکتر عزیزم ولی خیلی نگران بودم که موها در نیاد و کچل بشم خداخیرت بده ممنون ازت😗

حتما میرم دکتر عزیزم ولی خیلی نگران بودم که موها در نیاد و کچل بشم خداخیرت بده ممنون ازت😗

نه بابا کچل چی خدا خیرت بده😁😁

درصد زیادی از مردم درماتیت سبورئیک دارن یا همون قرمزی و پوسته ریزی 

برو دکتر خبرشو بهم بده کنترل میشه انشاالله.

نه بابا کچل چی خدا خیرت بده😁😁 درصد زیادی از مردم درماتیت سبورئیک دارن یا همون قرمزی و پوسته ریزی& ...

حتما حتما بازم ممنونم🥲😘

حتما حتما بازم ممنونم🥲😘

عزیزی😗

ببین اولش قرمز میشه و انگار خشکه بعدم خارش شدید داره وقتی میخارونه دونه ریز ریز میزنه و آب ازش میاد ...

ایناهاش اینه البته امروز یه ذره بهتر شده ولی دخترم خیلی میخارونه و پوسته پوسته میشه دقیقن انگار اب ازش میاد و حتی بعضی وقتا اینقدر میخارونه ک خون میاد دلم کباب میشه براش 

جو نگیر واس ما😐
ایناهاش اینه البته امروز یه ذره بهتر شده ولی دخترم خیلی میخارونه و پوسته پوسته میشه دقیقن انگار اب ا ...

عزیزدلم 

آره اگزماست خیلی هم دردناکه من میفهمم طفلک چی میکشه

گلم ببرش دکتر زودتر خوب میشه چون بچه است

دختر برادر منم نوزادی داشت خداروشکر با پماد خوب شد 

حتما ببرش پشت گوش ننداز

2790
2778
2791
2779
2792