2821
2789
عنوان

تولد عشقم

99 بازدید | 5 پست

سلام بچها من تازه یک ماهی هستش که وارد یه رابطه احساسی شدم 22 دی هم تولدشه میخوام سوپرایزش کنم ولی نمیدونم چجوری میخوام این سوپرایز هم جوری باشه که رمانتیک باشه و اینکه خیلی  خوشحال بشه  اگه میشه بهم کمک کنید ایده بدین خلاصه دیگه😁❤️

عزیزدلم شاید ناراحت بشی از حرفم اما یک ماه خیلی زوده که بخوای برای طرفت خیلی هزینه کنی فوقش یه شاخه گل رز. باور کن منم مث تو از یه پسره خوشم میومد تولدش سه میلیون براش هزینه کردم بعد چند وقت ازهم جداشدیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بذار اول بشناسیش که پولاتو سوخت ندی 😂🤣

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

روز تولدش با یه کافه هماهنگ کن تزئن کنن کیک بگیر زودتر برو اونجا با دوست پسرتم هماهنگ کن بگو بریم این کافه خیلی قشنگه وقتی اومد جلوی در باش انگار ک منتظر اونی بعد با هم ک رفتید داخل کافه از قبل هماهنگ کن آهنگ تولدت مبارک بزارن بعدم برید سراغ میزتون و کادوتو بده سوپرایز میشه ،من دوماه پیش رزرو میز نفری ۲۰تومن و تزئین هم ۹۰ دادم ،اونجا هم تو کافه با کیک چایی خوردیم و اومدیم 

2825
2823
2791
2779
2792