2777
2789

تو تاکسی بودم داشتم تو اینستا میچرخیدم یع خانومیم بقلم بود من یه عکس دیدم زنه داش تو گوشیمو نگا میکرد(شعور نداشتشو رسوند) من متوجه شدم نور گوشیمو کم کردم ولی باز میدید😒😒😒فضول 

عکسرو لایک کردم شروع کرد دیدن این عکس گناهه اینو فقط زنش باید ببینه چه معنی دارع دختری مث تو ببینه لایک کنه با اینچیزا مملکتو خراب کردید از این چرتو پرتا😑من هیچی نگفتم چون کلا خواب بودم کم خوابیده بودم حوصله نداشتم😟الان  دارم میسوزم که چرا چیزی نگفتم

الان واقعا دیدن این گناهه وقتی خودش به نمایش گذاشته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه گناهکارمممم😂😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اسی تو جهنم میبینمت ماهم گناهکار شدیم😂🤭

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

🤣🤣🤣

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]