2777
2789
عنوان

بچه ها جهیزیه م...

559 بازدید | 86 پست

بچه ها من اصلا دوست نداشتم که این رسم جهاز دیدن داشته باشیم ولی خب مهمونا اومدن منم از اول همه‌ی وسایلمو جمع میدم هیچییییی بیرون نذاشتم لوازم برقیا همه تو کابینت، ظرفا سرجاشون. دوست نداشتم همه چی بیرون باشه. و واقعا وسیله هام عالی بودن پدرم واقعا لطف کردن و زحمت کشیدن در حد خودمون عالی بود. بعد اون روز مادرشوهر مسخره م گفت خونتون خالی بوده، فامیلامون گفتن چیزی نداشته، من فقط گفتم من برای بقیه وسیله نخریدم که برای بقیه به نمایش بذارم فامیلای شما هم ماشالا تو همه ی کابینت‌ها و کمدا سر کشی کردن و همرو دیدن. ولی خیلی ناراحت شدم چون پدرم واقعا زحمت کشید و متاسفانه گیر یه خانواده بی چشم و رو افتادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میگم که عزیزم از همین اول زندگی به حرفای خاله زنکی بقیه اهمیت ندی ، زندگی خودت آرامش بیشتری داره 

مبارکت باشه خوشبخت باشی 😔

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

دقیقا خانواده شوهر منم همین بود من مادر ندارم و زن و بابام برام جهیزیه گرفتن همه چیز شیک و کامل اما زیاد نبود هنوز بعد 5 سال میزنن تو سرم میگن دختر ما همه چیش کامل بود یکی بیاد بگه اولا تو میدونستی من مادر ندارم توقع زن بابا نکنید دوما همه جی داذم که فقط کم تره سوما وصع بابای من زیاد خوب نیست مادر من یه دونه طلا نداشت خودمون هم نه ولی بابام همه جی داد خیلی شیک ولی کم بازم مسخره میکنن خدا ازشون نگذره

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بی خیال حرف بقیه عقیده درست خودتو عشق است . منم هیچی بیرون کابینتا نزاشتم اصلا هم پشیمون نیستم ولی زن داداشم خودشو کشت آخرم مامانش نزاشت کسی بره پاتختی دعوا راه انداخت الکی بعد دو ماه هم زنداداشم رفت خونه ی باباش دیگه برنگشت راحت شدیم از دستش. همیشه یه نخاله همه جا هست

دقیقا خانواده شوهر منم همین بود من مادر ندارم و زن و بابام برام جهیزیه گرفتن همه چیز شیک و کامل اما ...

اصلا وظیفه پدر دختر نیست جهیزیه. لطفشه.

خیلی دلش برا پسرش می‌سوخت هر چی دید کمه رو بگیره. پررو

اصلا وظیفه پدر دختر نیست جهیزیه. لطفشه. خیلی دلش برا پسرش می‌سوخت هر چی دید کمه رو بگیره. پررو

والا شما هم محل نذار مثل من هر چی هم گفتن بگو وای دست بابام درد نکنه عالی داد خدا خیرش بده دهنشون ببند

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه