2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم سوتفاهم نشه اخه باباها یکم خوش خیالن ومیخان بچه مستقل بشه ومثلا بعضی جاها تنهاش میذاره ومن از ...

بابا ها خوش خیال نیستن بچه رو بی پروا و مستقل بار میارن از دور حواسشوت بهش هست 

مشاوری میرفتم ک میگفت پسر بچه هاتون بدین ب باباش بیرون ببره بزا ین بی پروا بشه نه لوس و مامانی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بابا ها خوش خیال نیستن بچه رو بی پروا و مستقل بار میارن از دور حواسشوت بهش هست  مشاوری میرفتم ...

نیلاجون ببخشیدسرصبی اما خیلی ازدیشب ذهنم درگیره میشه لطفا بی تعارف بگی حق بامنه یانه .ببین شوهرمودخترم میرن مسجدشبا دخترم شش سالشه مسجدفقط مردونس بعدشوهرم دخترموتنهامیذاره میره دستشویی ببخشید امامن حرفم اینه اگه تواین مدت یکی بیادبه بچه بگه بیا دم دربابات کارت داره وبرن بدزدنش که بدبختیم میگه نه خیلی حساسی شایدمسخره باشه امامن دیشب ازترس این کارا خوابم نبردتاصب اخه اتفاق ی بار میوفته خبرنمیکنه اتفاق بد

نیلاجون ببخشیدسرصبی اما خیلی ازدیشب ذهنم درگیره میشه لطفا بی تعارف بگی حق بامنه یانه .ببین شوهرمودخت ...

نه این درست نیست بچت شیش سالشه... هرشبم میره امکان داره یکی زیر نظر بگیرتشون... اگه پسر باشه و همراه بایاش بحث فرق میکنه

ولی دختر ک نمیره تو مردونه و... درست نیست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹