2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره رشته ی عمران

من مکانیکم البته ۴ واحد بود مال ما

اگه رفرنستون کتاب مریام باشه که اولش حرکت شناسی و نیروشناسی خطی  و یه چیزایی راجع به مومنتوم خطیه،تو بقیه اش یه چیزایی درباره حرکت اجرام آسمانی و ممنتوم زاویه ای و حرکت تقدیمی و گشتاورا و... اینا میاد.مباحثشم به جز دوتا فصل اولش سخته فقطم با فرمول نمیشه پاسش کنی خیلی باید تو عمق درسش بری و تمرین حل کنی

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

من زمان حضوری پاسش کردم ۱۶ شدم با بدبختی😂

تو دانشگاه ما استادا سر استاتیک و دینامیک خیلی میندازن تا درسای دیگه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
من مکانیکم البته ۴ واحد بود مال ما اگه رفرنستون کتاب مریام باشه که اولش حرکت شناسی و نیروشناسی خطی ...

مثل درس فیزیکه؟ برای ما سه واحده منتها من فیزیکم یخورده ضعیفه میخواستم بدونم در چه سطحیه ک میشه با خوندن جزوه اوکی کرد یان..مرسی از توضیحاتت❤

من زمان حضوری پاسش کردم ۱۶ شدم با بدبختی😂 تو دانشگاه ما استادا سر استاتیک و دینامیک خیلی میندازن ت ...

دمتگرم😂😍!

وولا مجازی ک وحشتناکه! تایم کم درسای زیاد اصلا ی وعضیه...این ترم استایکو نیوفتم عالیه

مثل درس فیزیکه؟ برای ما سه واحده منتها من فیزیکم یخورده ضعیفه میخواستم بدونم در چه سطحیه ک میشه با خ ...

آره تقریبا مثل فیزیک یکه مباحثش فقط پیشرفته تر

ببین مشکلش این جاس که خوب باید بفهمیش و بتونی خوب نیروها رو تشخیص بدی

به نظر من جزوه کافی نیس براش اگه ضعف داری. مریام بخون عالیه

یا فیلم استادی چیزی ببین

خواهش می کنم

دمتگرم😂😍! وولا مجازی ک وحشتناکه! تایم کم درسای زیاد اصلا ی وعضیه...این ترم استایکو نیوفتم عالیه

😂😂❤❤

آره میدونم خیلیی اذیت می کنن

استاتیک که اصلا کابوس من بود تمام فصلاش

واقعا سر خرپاهای فضایی زار میزدم آخرم دقیقا ۱۰ شدم😂😂

بدتر از استاتیکم مقاومت مصالح😶😶

😂😂❤❤ آره میدونم خیلیی اذیت می کنن استاتیک که اصلا کابوس من بود تمام فصلاش واقعا سر خرپاهای فضای ...

والا این استاد ما کلا اعتقادداره که باید بندازه😐

کلامو میندازم هوا اگه ده بگیرم یعنی😍دعا کن برام فقط ام همین استاد لعنتی ارائه اش میده و درگیریم باهاش

مقاومت خیلی به استاتیک وابسته اس؟ چون استاتیکم نابوده تقریبا😐گفتم مقاومتو لااقل ازاول ترم وقت بزارم مثل این ریدمان نشه

والا این استاد ما کلا اعتقادداره که باید بندازه😐 کلامو میندازم هوا اگه ده بگیرم یعنی😍دعا کن برام ...

خیلی که نه ولی یه سری مفاهیمش وابسته اس

برای من سخت تر از استاتیک بود راستش

استادمونم البته سوالای سختی میداد