2789
خیلی  ها هم راضی ان. ولی من و اذیت میکنه😔

چون محدودت کرده😂😂 چشمش ترسیده بنده خدا اینقدر چیزای عجیب دیده...راست میگه چیزایی هست که ماها بفهمیم شاخ درمیاریم😂البته منکه دیگه نه شماها چرا

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از ارتشیا خوشم میاد و یکم نیرو انتظامی از سپ.اهی هام متنفرم

فک کنم ایندفعه حقوق ارتشی ها از نظامی هم کمتر باشه نه؟ س هم داریم (دیدم) هلووو ان 😂😂😂 عین خودمونن اما بعضیاشون......

چون محدودت کرده😂😂 چشمش ترسیده بنده خدا اینقدر چیزای عجیب دیده...راست میگه چیزایی هست که ماها بفهمی ...

از محدود محدودتر. هر جا بخوام برم ن نمیگه ولی با خودش باید برم. با پس خالم نمیتونم حرف بزنم. نزاشت برم سرکار میگم خب تو ک میدونستی من شاغلم. میگه اگه خوشگل نبودی میزاشتم بری ولی الان نمیزارم ب همه چیم کار داره ای خداااااا

راستش نه عزیزم چند سالی میشه ک دیگه حتی کسی رو نگاهم نکردم اونی ک ازدواج کرد عشقم بود اما این یگان و ...

قبول کرده بودی بعد این بی جنبه جفتک انداخت والا اینایی که من اطرافم میبینم جز اون جوونه شون که خیلی تو فیلمه بقیشون رئیس و مقام بالا و خاااکی😂😂😂

از محدود محدودتر. هر جا بخوام برم ن نمیگه ولی با خودش باید برم. با پس خالم نمیتونم حرف بزنم. نزاشت ب ...

پسر خالت؟؟؟،بدون اینکه هیچی بگی فقط برو صفحه اول تاپیک منو بخون بعدشم چیزی نپرس....خواهرم اینا زیاد از این چیزا دیدن پسره خاله که نامحرمه اینا محارمش دیدن بدشم دیدن

نوپو داریم 

خیلیم مهربونه ولی خوب خیلی قویم هست 😅😅

به همه کس شک داره البته همیشه شکاش درست بوده

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️