2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

387 بازدید | 43 پست

اون برای خودش خوابیده ولی من دیوونه دو شبه تا صبح بیدارم . چیکار کنم😔 

شده با کسی باشید بعد خودتون باعث جدایی باشید ولی اون بعد مدتی برگرده؟ وقتی برگشت بازم مثل قبل دوستتون داشت؟؟ چیشد اخرش؟ 

بنظر شما میاد؟ بهش میرسم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با یکی بودم ولی باعث جدایی همیشه اونه خودشم میدونه اینو  ولی باز همش میره برمیگرده اینبار د ...

منم هربار کات کردم خودش اومد ولی این دف فک نکنم بیاد .اما دلم ضعف کرده براش 

ولی از یه طرفم بیاد فایده نداره چون نمیاد فعلا خواستگاریو مشکلات دیگه هست نمیدونم چیکار کنم 

اون اسگلم هیچ قدم مثبتی برنمی‌داشت ماست بود قشنگ 

وقتی نمیتونن بیان چرا وابسته میکنن😔 منم درسته خودم خدافظی میکنم ولی دلیلش اونه اگه کارا و حرفای اون نباشه من مشکلی باهاش ندارم

خب فکر کن همین فردا برگشت

اگر دوباره پیشنهاد قبلش و تکرار کرد  میخوای چیکار کنی؟ 

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

یا باید از ترس جدایی قبول کنی یا دوباره کات کنید

خب شما که تصمیم‌نداری تن به خواسته اش بدی 

پس همین‌یک‌بار درد جدایی تحمل کن تا تموم شه بره دیگه

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
خب قهرهای ما بیشتر از دو هفته هیچوقت نبود همیشه ام علتش خودم بودم ، اون خیلی دوستم داره ولی من نه ، ...

منم همیشه هربار دعوا کردیم به چندساعت نکشید اومد ولی این دف دو روزه خبری نیس آخه بهم پیشنهاد بد داد منم بدون هیچ دعوا و هیچی بلاکش کردم اونم منو بلاک کرد . البته فرداش خودش درم آورد منم دلم تنگ شد درش آوردم گفتم شاید پیام بده . کاراش مثل بچه هاست با اینکه ۲۶ سالشه مثلا. تقصیر خودشه اگه مثل آدم بیاد خواستگاری یا چیزی نخواد من مشکلی باهاش ندارم 

چطوری چراغ سبز بدم بهش؟ بنظر تو بر میگرده؟ دوسدارم برگرده ولی چیز بدی نخواد و آدم خوبی بشه تا وقتش که بیاد خواستگاری