2777
2789
عنوان

چرا کسی نیس بگه

86 بازدید | 13 پست

وقتایی که شما خودتون تموم میکردین یا دعوای شدید داشتید شده بعد از یکی دوماه یا بیشتر دوباره آشتی کنید؟ اون برگشت؟ یا شما بر میگشتین؟ 

بعد این مدت وقتی برگشت حسش بهتون مثل قبل بود یا کمتر یا بیشتر شده بود؟

فقط ارزو میکنم که بهترین اتفاق براتون بیفته. 

این حالی که الان دارین بدترین حال دنیاست... ان شاءالله اروم بشین

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ارزو میکنم که بهترین اتفاق براتون بیفته.  این حالی که الان دارین بدترین حال دنیاست... ان ش ...

ممنونم دقیقا حالم خیلیییی بده 

قابل توصیف نیست . مرسی که درکم کردین و ممنون از دعاتون🌸  انشالله

تو باهاش کات کرده بودی؟ دیر برگشت که دیگه مثل قبل نبود؟

نه خودش کات کرد و حدودا بعد ۶ ماه دوباره برگشت اوایل برگشتش بهتر از همون اول هم شده بود ولی من حسم دیگه مثل قبل نبود و اونم دوباره رفتاراش سرد شد و خودم کات کردم البته خودشم موافقت کرد

ممنونم دقیقا حالم خیلیییی بده  قابل توصیف نیست . مرسی که درکم کردین و ممنون از دعاتون🌸  ...

چون خودمم حالم خیلی بده... فقط گریه میکنم و فکر و خیال... 

خیلی سخته رفتار یکی یهو باهات تغییر کنی ندونی چرا... و یا حتی توضیحی نداشته باشه بده... نمیشه که بیای تو زندگی یکی و هر وقت خواستی بری.. 

هیچ کس به کسی که با ادما اینجوری برخورد میکنه نمیگه قاتل... درحالی که اون ادم روح کسی رو کشته و خودش راحت روزمرگی اش رو داره. 

ان شاءالله خدا قلبتو اروم کنه و به زودی زود اون طور که تو دوست داری و صلاحته مساله تون حل بشه... با یاری خدا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چون خودمم حالم خیلی بده... فقط گریه میکنم و فکر و خیال...  خیلی سخته رفتار یکی یهو باهات تغییر ...

پس همونه که درک میکنی به یکی که نمیدونه بگی میگه جمع کن این مسخره بازیو ولی یه ضرب المثلی هست میگه حال دلسوخته را سوخته دل داند و بس ...

دقیقا اینا از قاتل بدترن من شب و روزم ندارم اصلا نمی‌دونم چی میخورم چی میکنم سر درد استرس فشار پایین اصلا حالم بشدت بده حرف دلمو زدی ماها دور از جون شدیم مرده متحرک اونا اصلا عین خیالشون نیس برا خودشون ساعت خواب زود موقعشون به جا و غذا خوردن و تفریخ و با دوستاشون برن بیرون و مهمونی و همه چی به جا ولی مثلا من خودم زندگیم تعطیل شده🙂... خیلی بده کاش منم مثل اون بودم بیخیاااال 

کاش آخر اومدنا رسیدن بود یا اصن از اول نمیومدن

مرسی ممنونم انشاالله همچنین برای توام همینطور باشه 🌹🌹

پس همونه که درک میکنی به یکی که نمیدونه بگی میگه جمع کن این مسخره بازیو ولی یه ضرب المثلی هست میگه ح ...

اره عزیزم خیلی خوب حالتو می فهمم... هیچ کسی رو ندارم که از حالم بهش بگم...برای من این اتفاق تو کار پیش اومد... 

کاش اصلا این رابطه شکل نمیگرفت... من هیچ وقت الکی از سر عادت به کسی محبت نمیکنم... به کسی ابراز علاقه نمیکنم... اما خیلی ها اینجوری اند... راحتن... اماااا امان از روزی که طرف جدی بگیره و وابسته بشه... جوری بی اعتنایی میکنن که له بشی... الانم که مد, شده بلاک کردن سین نکردن پیام ها و... 

خیلی دلم شکسته خیلی. گاهی میگم کاش کسی رو داشتم از حالم بهش خبر میبرد... اما دریغ... 

پس همونه که درک میکنی به یکی که نمیدونه بگی میگه جمع کن این مسخره بازیو ولی یه ضرب المثلی هست میگه ح ...

منم همینم.... حال روحیم به خاطر فوت پسرم داغون بود با این اتفاق داغون ترم شدم... اصلا برام اهمیت نداره چی بخورم چی نخورم... حتی جامم جمع نمیکنم... اما اون نه. غذاشو میخوره کارشو میکنه... انگار نه انگار که با کسی که این رفتار رو کرده ادمه... خودش خوش و در امنیت باشه دیگران به درک

اره عزیزم خیلی خوب حالتو می فهمم... هیچ کسی رو ندارم که از حالم بهش بگم...برای من این اتفاق تو کار پ ...

اره واقعا بعضیا براشون ابراز علاقه مثل عادت شده به هر کسی میرسن میگن دوستت داریم متاسفانه 😔مخصوصا ما خانما حساس و زود وابسته میشیم خیلی سختمونه اگه بدونیم همش الکی بوده و خبری نیس...

وای خدا رحمتشون کنه خیلی سخته ... دوتا اتفاق بد باهم آدم دیگه تحملش تموم میشه خدا بهتون صبر بده... 

آره اونا عین خیالشون نیس ما خانماییم اکثرا حساسیم با کوچیکترین چیزی ناراحت میشیم چه برسه این چیزا دیگه آدم هیچی از زندگی نیمفهمه از همه چی میفته ولی اونا نه براشون مهم نیس... انشالله بهترینا برات پیش بیاد کلی روزهای خوب و قشنگ برات پیش بیاد تمام این خاطرات بد رو از بین ببره 🌹🌹