2821
2789
عنوان

مثلث برمودا

3630 بازدید | 19 پست

بیاین انتقاد نظر

به نظر من شهر اتلانتیس که افلاطون گقت (( شهر اتلانتیس به یکباره به زیره اقیانوس رفته و هیچ اثری از او باقی نمانده است و مکانی ک اتلانتیس غرق شده به مکانی غير قابل عبور تبدیل شده است))  و توصیف افلاطون از شهر اتلانتیس که شهری فوق پیشرفته بوده و دقیقا مثل شهرهای تخیلی آینده بوده  انگاری انرژی زیادی داشته و بنظرم اتلانتیس داره جسم هارو میکشه سمت خودش

و  می‌تونه همون شهاب سنگ غول پیکری که همون دانشمند یا فیلسوف دیده که داخل اقیانوس میوفته باشه چون شهاب سنگ خاصیت مغناطیسی وجذب آهنربایی خیلی زیادی داره و می‌تونه اجسام و جذب کنه

و میگم چرا به یه کشتی سیستم خودکار نصب نمیکنن مثل همین ماشینای جدیدی که خودش رانندگی میکنه نصب نمیکنن و براش مقصد و مبدا مشخص  و یه زنجیر محکم نمی‌بندن که وقتی کشتی وارد مثلث برمودا میشه همه رادار ها خاموش میشن  و کشتی غرق میشه از طریق همون زنجیر بفهمن کجا رفته و قواص ها بدون قایق و کشتی نمیرن داخل مثلث برمودا  اون موقع که چیزی جذبشون نمیکنه 

یه نظریه دیگه  که آدم فضایی ها دارن از اتلانتیس یا راه عبور خودشون محافظت میکنن 

از نظرم اقیانوس کف نداره و فقط یه گازه که وقتی از اون میگذری به دنیایی دیگه پا میزاری  و وقتی کشتیا غرق میشن  میرن اونجا  و هزاران نظریه دیگه که ممکنه یکیش پیش شما باشه  

خوشحال میشم اگه شماام نظر بدین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگن اون قسمت ی نیروی مغناطیسیه و ربطی ب آتلانتیس و آدم فضایی نداره

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

نظر من اینه که محل یک سری آزمایش ها و کارهای مخوف نظامی یا بیولوژیکی هست و افسانه های عامیانه هم که در موردش رواج پیدا کرده در قرن ۲۰ کاملا با هدف هست

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

خب به نظر من برمودا مکان آزمایش و کارهای سری ابر قدرت هاست وبه همین خاطر در هاله ای از راز پیچیده شده تا مردم بترسن و.... فکر نمیکنم ربطی به آتلانتیس داشته باشه

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔

توضیحاتی درباره مثلث برمودا

و ابعاد زیرین و جهانهای موازی

👇🏻

مثلث برمودا در واقع یکی از مناطق مهم کره زمین در زمان آتلانتیس بود معابد باستانی و اهرام های کریستالیشان و حتی کریستالهایی که از نقاط مختلف کهکشان در آنجا کارگذاشته شده بود این نقطه از زمین یک از نقاط ثقل زمین و تکیه گاه انرژیکی مهم زمین در تعادل سیاره در مدار خودش بود که از آن بعنوان دروازه میان ابعادی و دروازه های ستاره ایی و جهانهای موازی حتی استفاده میکردند که با درگیریهای کیهانی که بر سر تصرف زمین توسط خزندگان و دیگر هم پیمانان آنها در کنفدراسیون تاریکی رخ داد آنجا نابود و ویران شد که همین از بین رفتن خطوط انرژی مهم که ثبات سیاره در مدارش را تضمین میکرد با از بین رفتن باعث طغیان دریاها و تغییرات آب و هوایی شدید گردید و کره زمین از مدار خودش منحرف شده و کمی کج گردید که همینک خانواده نور در حال ترمیم این کج شدگی و بازگرداندن شرایط قبل هستند

بقایا بازمانده از این معابد و اهرامها و کریستالهای باقی مانده و منهدم شده که در سطح آن منطقه پراکنده شده اند بعلت اینکه هنوز دارای انرژی بسیاری هستند گاها باعث ناهنجاریهایی در روند مغناطیسی آنجا میشود که گاها بعنوان گم شدن و سقوط هواپیماها و کشتیها در اخبار میخوانید

بعد های پایینتر به معنای بعدهایی است که مخلوقات تاریک در آنها حضور دارند که هم میتونه در ابعاد پایینتر باشد هم جهانهای موازی پایینتر ابعاد پایینتر از بعد پنجم

هر سیاره و ستاره بسته به بعدی که در آن قرار دارد دارای جهانهای موازی هم هست که در واقع کالبدهای اختری آن سیاره ویا ستاره محسوب میشود و بستگی به نوع سیارات با هم متفاوت هستند و سیاراتیکه در ابعاد پایینتر از بعد پنجم هستند دارای ابعادپایینتر هستند

خانواده معظم نور🌻

💙تو گرمِ سخن گفتن و از جام نگاهت///من مست چنانم که شنفتن نتوانم💙