2777
2789
عنوان

در مورد سگ

90 بازدید | 7 پست

میخام به اون دوست عزیزی که گفتن چرا سگ نگه میدارین در جواب بگم چون با وفاتر پاکتر مهربانتر از سگ تو این دوره زمونه وجود نداره 

یه تیکه به سگ بدی تا اخر عمرش فراموش نمیکنه ولی به ادما چند سال خدمت کنی محبت کنی هار میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفاتون درسته ولی بعضی مواقع ممکنه صدای سگ باعث آزار همسایه ها بشه 

شما فکر کن خسته از سرکار برمی‌گردی خونه و میخوای چند ساعتی استراحت کنی  یا شب رسیدی خونه و میخوای بخوابی و خب با همچین چیزی روبه رو بشی . درسته که به قول معروف چهار دیواری اختیاری ولی باید مراعات بقیه رم کرد مثل این میمونه که من هر روز و هرشب تا دیر وقت مهمونی بگیرم خونم و صدای آهنگ رو بزارم درجه آخر و با این استدلال که چهار دیواری اختیاریه از سرم باز کنم ولی خب یه موقع میبینی اون سگ آزار و اذیتی نداره و صداش باعث مزاحمت نمیشه خب در این صورت فکر نکنم کسی با این موضوع مشکلی داشته باشه واقعا   

اسی کوتاه بیا در عرض چن دقیقه3 بار این تاپیکو زدی

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.