2777
2789
عنوان

شمع روی کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
نه دیگ باید شمع بیست و یک رو فوت کنی چون بیست و یک رو تمام کردی سال 1400 فلسفه شمع روی کیک یه سال کو ...

منم همین فکررو میکردم که ینفر توسایت برام توضیح داد ومنم نظرم تغییر کرد

ببین بچه ای رو درنظر بگیر متولد 1بهمن1399خوب وقتی1بهمن1400بیاد مگه شمع یکسالگی روفوت نمیکنه؟ 1400منهای1399 

حالا اونی که متولد 78هست هم همینطور باید22رو فوت کنه وارد 23میشه یعنی22، کاااامل شده اما تاکامل شدن 23میگه 22سالمه 

یعنی اینکه میگه 22سال یک ماه والی اخر پس 22یه عدد صحیحه

وای چقدر زیاد نوشتم دیگه نمیدونم متوجه حرفم بشی یانه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دقیقا متوجه شدم چی میگی😄

متوجه شدی؟ 

من خودم میگفتم 21رو فوت میکنم یعنی تموم شده ولی دراصل 22تموم شده چون میگیم 22سال سه ماه 22سال ده ماه پس 22یه عدد کامله مثل اعشار

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
متوجه شدی؟  من خودم میگفتم 21رو فوت میکنم یعنی تموم شده ولی دراصل 22تموم شده چون میگیم 22سال س ...

ااا منم مثل شما فک میکردم و شمع هجده رو فوت کردم🤦🏻‍♀️ولی باید نوزده رو فوت میکردم🤦🏻‍♀️و سال دیگ باید بیست رو فوت کنم یهو دوسال بزرگ میشم😂💔

ااا منم مثل شما فک میکردم و شمع هجده رو فوت کردم🤦🏻‍♀️ولی باید نوزده رو فوت میکردم🤦🏻‍♀️و سال دیگ ...

متولد81، هستی؟ اگر81هستی باید19روفوت کنی چون 19شده یه عدد کامل وارد20شدی ولی تا سال اینده میگی 19سالمه چون20کامل نیست

متولد81، هستی؟ اگر81هستی باید19روفوت کنی چون 19شده یه عدد کامل وارد20شدی ولی تا سال اینده میگی 19سال ...

هجده رو فوت کردم دیشب🤦🏻‍♀️ینی من الان دارم بیست روپر میکنم؟؟ چ ترسنااااک😂💔

هجده رو فوت کردم دیشب🤦🏻‍♀️ینی من الان دارم بیست روپر میکنم؟؟ چ ترسنااااک😂💔

اره دیگه 20داره کامل میشه منم ینفر تو نی نی سایت بهم توضیح داد... چون وقتی بچه یه ساله رو درنظر بگیری نمیاد شمع صفر رو فوت کنه ک یک فوت میکنه

اره کاملا درسته متوجه شدم ممنون😄

خواهش میکنم عزیزم راستی تولدت هم مبارک😍