2777
2789
عنوان

شمع روی کیک

199 بازدید | 24 پست

من تااونجایی ک تحقیق کردم و خانواده میگن متوجه شدم باید شمع روی کیک یکسال کمتر از سن حقیقی باشه و فلسفش اینه ک ب تعداد سالهایی ک گذشته فوت میکنن ک یعنی اینا تموم شد رف پشت سر گذاشته و حالا شروع یک سال جدید رو جشن میگیرن 

بعد حالا یه نفر اومده گیر داده ک تو دروغ گفتی سنتو😐و اینو نگی چی بگی و ازین حرفا😐واقعا ینی حماقت انقدر؟؟؟خب مگه بیمارم ک فقطم یکسال سن خودمو بیشتر بگم😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره دیگه مثلا تولد یک سالگی بچه رو ک میگیریم اون یکسال ک گذشت شمعشو روکیک میزاریم فوت کنه.

استارتر منظورش اینه که اگر وارد 20سال میشم 19رو فوت میکنم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
آره درسته  منم تولد 20 سالگیم شمع 19 گذاشتم بادکنک 20  یعنی 19 رو فوت میکنم و وارد 20 می ...

واییی خدا توضیح این انقد سختههههه ک نگوووو😂😂😂مثلا اینا پایان دوازده ماهگیشون شمع دو سال رو فوت کردن عایااااا؟؟واقعا عجیبه😂😐

واییی خدا توضیح این انقد سختههههه ک نگوووو😂😂😂مثلا اینا پایان دوازده ماهگیشون شمع دو سال رو فوت کر ...

من حاضرم مبحث ژنتیک رو تا صب برای خواهر دوستم که تا الان 100 بار توضیح دادم نفهمیده توضیح بدم ولی اینو نه😑😂

ینی شمع یکسالگی  درسته😄

ببین هرسال باید اون شمعیو فوت کنی که توی اون سال هستی مثلا تولدت 78هست باید 1400منهای1378باید22رو فوت کنی اوکی؟ 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
ولش کن بزار شاد باشه 😂😂 سال بعد شمعتو 2سال بزرگ تر بزار بهش بگو این عوض پارسال😂😂🎂

نه بابا طرفو بلاک کردم خیلی برام سنگین بود یکی بخواد به اینم گیر بده بعدم باحالت طلبکاری بگه اینو نگی چی بگی غیر یه فالوور کیه یارو ک بخواد این طور با من صحبت کنه😐

ببین هرسال باید اون شمعیو فوت کنی که توی اون سال هستی مثلا تولدت 78هست باید 1400منهای1378باید22رو فو ...

نه دیگ باید شمع بیست و یک رو فوت کنی چون بیست و یک رو تمام کردی سال 1400 فلسفه شمع روی کیک یه سال کوچکتره

من حاضرم مبحث ژنتیک رو تا صب برای خواهر دوستم که تا الان 100 بار توضیح دادم نفهمیده توضیح بدم ولی ای ...

والااااااا😂حتی یه گوگل ساده هم نشون میده اشتباهشونووووو ولیییی دریغغغ🤦🏻‍♀️