2777
2789
عنوان

چرا گوش ندادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
عررررر کاپ کیکع فق به خاطر تو کاربری جدید ساختممم😐🙈😂🤤🤤🤤

😍سلام

خوبییی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ماشین خراب بوده دیگه اتفاقه...خداراشکر ک خودتون چیزیتون نشده

مرسی خداروشکر ک واقعا بابا خوبی دارم میدونی بیشتر حرص اینو میخورم ک خدایی نکرده از دستشون بدم این خوبیاشونو چطوری فراموش کنم چجوری صبد و طاقتم بهم اجازه میده

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
سلااام ممنون عالیم تو خوبی چخبر تا حالا باهم حرف نزدیم ولی عاشقتمم💕💕😂

خدااروشکر

منم خوبم عزیزززم

کم سعادتی من بوده

دل ب دل لوله کشیههه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مرسی خداروشکر ک واقعا بابا خوبی دارم میدونی بیشتر حرص اینو میخورم ک خدایی نکرده از دستشون بدم این خو ...

اصلا این فکرو نکن خدارو شکر کن صدقه بده و برای سلامتیشون دعا کن این فکرای منفیو بریز دور انشاالله عروست میکنن براشون نوه میاری حالاحالاااا ها سایشون بالاسرته 😊💞

@gallery._.Atlas اینستا فالو کنین😍🥰
اصلا این فکرو نکن خدارو شکر کن صدقه بده و برای سلامتیشون دعا کن این فکرای منفیو بریز دور انشاالله عر ...

شما مشاوری ؟ 

آخه ندیدم کسیو انقد آرام و با شخصیت حرف بزنه بقیه خودمونین😂

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اصلا این فکرو نکن خدارو شکر کن صدقه بده و برای سلامتیشون دعا کن این فکرای منفیو بریز دور انشاالله عر ...

انشالله اگر پدر مادرت در قید حیات هستن سایشون بالاسرت باشه 

شما مشاوری ؟  آخه ندیدم کسیو انقد آرام و با شخصیت حرف بزنه بقیه خودمونین😂

همه بهم میگن مشاوری؟😂بلدم خوب صحبت کنم و را هنماییت کنم هروقت کمک خواستی گلم منم خودمونیم مثل یه دوستتتت شاید بهترین مشاورا،دوستای آدمن

همه بهم میگن مشاوری؟😂بلدم خوب صحبت کنم و را هنماییت کنم هروقت کمک خواستی گلم منم خودمونیم مثل یه دو ...

میشه در خواست دوستی بدم؟

همه بهم میگن مشاوری؟😂بلدم خوب صحبت کنم و را هنماییت کنم هروقت کمک خواستی گلم منم خودمونیم مثل یه دو ...

میخواستم برم پیش مشاور مامانم اجازه نمیده کسیو هم ندارم باهاش حرف بزنم 

انشالله اگر پدر مادرت در قید حیات هستن سایشون بالاسرت باشه 

مرسی عزیزم.آره خدا همه مامان باباهارو نگهداره مال منم همینطور.خیلی برام عزیزن

بوس بوس همیشه خوب باشی باحالترین بشر دنیایی تو 😐😂💕💕

لطففف داری فکر کنج دلقک سایتم😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792