2777
2789
عنوان

بچه مهندس

205 بازدید | 13 پست

سلام 

دیدین مامان مرضیه تو ماشین بهش می گفت آدمای با حیا با نگاه هاشون حرف میزنن و .... 

ولی مامان من وقتی فهمید یه نفر رو دوست دارم کم مونده بود منو بکشه 😂😐

دلیل این همه فقر فرهنگی چیه واقعا ؟ 

خوش به حال کسی مامان و باباش مثل مامان و بابای مرضیه هستش 

نا شکری نمی کنم اما بابام حتی به من دختر گلم نگفته 💔

وقتی بابام از بیرون میاد من حتی سلام نمی کنم 

چی بشه یه کلمه باهاش شاید حرف بزنم یا چی بشه سلام کنم که اونم جواب نمیده 

یعنی منم رنگ محبت می کنم خدایا 🥺

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

می بینم رو می کنم تایپ کردم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله میبینی

منم گله دارم از پدر و مادرم،کاش من ک بچه بودم منو زود شوهر نمیدادن ک الان فکر طلاق بیفتم

کاش...

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عزیزم سعی کن از حالا با مطالعه سعی کنی خودت ی مامان خوب و ایده آل بشی انشاء الله

بله دقیقا هیچ موقع مثل مادرم نمیشم مخصوصا پدرم 

من مامانم خیلی باهام راحته و این اصلا خوب نیست همه بدبخیتا من سره روشن فکر بودنو راحت بودن مامانمه هرچیزی اندازش خوبه نه خیلی سخت گیر نه خیلی آزاد مثه مامان من ک باعث بدبختی دخترش بشه و اصلا براش مهم نباشه🚶🏻‍♀️

انشاالله میبینی منم گله دارم از پدر و مادرم،کاش من ک بچه بودم منو زود شوهر نمیدادن ک الان فکر طلاق ...

حالا خانواده من میگن ای کاش تو رو توی سن پایین شوهر میدادیم چون الان اصلا حاضر نمیشم باهر کسی ازدواج کنم

بله دقیقا هیچ موقع مثل مادرم نمیشم مخصوصا پدرم 

عالییییی،منم از طرف مادر خییییلی زجر کشیدم و بی محبتی دیدم ،پدرم خوب بود محبت داشت ولی مانع مادرم هم نبود ،الان با اینکه برام سخته ولی سعی میکنم مامان رفیقی برای دخترم باشم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
حالا خانواده من میگن ای کاش تو رو توی سن پایین شوهر میدادیم چون الان اصلا حاضر نمیشم باهر کسی ازدواج ...

خوبه دیگه،الان عقلت میرسه من اون موقع هیچی نمیفهمیدم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
حالا من ارزو داشتم یه خانواده مثل تو داشته باشم

بابام خیلی آزاد بود اصلا محدود نمیکردو برعکس مامانم خیلی گیر بود اونموقه بچه بودم همیشه میگفتم کاش مامانمم مثه بابام میشد دیگه راحت بودم اونوقه دغدغم آرایش کردن بود وقتایی ک بابام خونه بود آرایش میکردم نبود مامانم نمیزاشت تااینکه بابام فوت کرد بعد یه مدت مامانم خیلی روشن فکر شد دیگه اصلا باهام کاری نداشت تا اینکه این روشن فکریش الان باعث بدبختیم شده و پشیمونم ک چرا دوس داشتم مامانم اینجوری بشه ولی دیگه اون اتفاقی که نباید بیوفته افتاد فایده نداره😊