2777
2789
مائده  فروردین

صبح براتون میفرسم🙂 

الان طول میکشه.. چون برا چند نفرم میخام بگیرم 

اگ انرژیشو داشتم میگیرم

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح براتون میفرسم🙂  الان طول میکشه.. چون برا چند نفرم میخام بگیرم  اگ انرژیشو داشتم میگ ...

فاطمه خرداد

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 
من تو تاپیک خودم تگت میکنم اونجا میگم مشخصات رو باشه

اوکی

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti
صبح براتون میفرسم🙂  الان طول میکشه.. چون برا چند نفرم میخام بگیرم  اگ انرژیشو داشتم میگ ...

برای دوست منم میگی 

اسمش فاطمه تاریخ تولدشم۲۶ بهمن

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
برای منم میشه بگیری☹️

عزیزم فردا 

الان نمیتونم

هرکی خاس فردا خبرم کنین

من بلدم یجورایی  تار وت و قهوه  خاصی الان میتونم برات بگیرم فقط اسمتو تاریخ تولد بگو

سلام گلم جان عزیزت واسه منم بگیر... خیلی این چند روز غصه خوردم 32سالمه ازدواجم سر نمیگرفت... فقط الان یکی و دوست دارم که همو دوسداریم یهو همه چی خراب شد ازم دور شد سرد شد نزدیک 10روز هست ببینم بهم برمیگرده یا نه باهاش ازدواج دارم یا نه مریم اسممه اون رامین

یساله باهمیم

گلم میشه برای منم بگی ؟  میشه بگی سجاد به زینب دی ماهی چه حسی داره؟ عشق هوس دوست داشتن چی هستش ...

عزیز فردا

[QUOTE=220452496]سلام گلم جان عزیزت واسه منم بگیر... خیلی این چند روز غصه خوردم 32سالمه ازدواجم سر نمیگرفت... فقط الا ...[/QUOTماه تولدت بگو

دوستان اینجور قاطی میشه هرکی خاس فردا یه تاپیک بزنه تگم کنه تا بگم 

میشه برای منم بگیری ؟ خواهش میکنم

بله گلم

فردا تاپیک بزن منو تگم کن

تا بگم