2777
2789

پنج شنبه تولد دخترمه، چند نفر از بچه هارو که همسن دخترم هستن دعوت کردم ، زنگ زدم داییم که دخترشو دعوت کنم، فکر کرد چیکارش دارم! بدون اینکه جواب سلاممو بده ، میگه هان ؟ چیه؟ وقتی فهمید تولد دخترم دعوتش کردم ، نرم شد ، بعدشم کلی منّت که کروناست و خطرناکه و ...خواستم بگم دوست نداری نفرست، زور که نمیگم! لال شدم

زنگ زدم خاله ام دخترشو دعوت کنم، گفت پذیراییت چیه؟ خوشمزه درست کنیا ! بعدشم گفت من میام چند شب بمونم خونت!

زنگ زدم خواهرشوهرم ، گفت ما تو نمیاییم ، از دم در کادو رو میدم و میرم !!!

زنگ زدم مامانم، اینم که کلیییی کلاس خونه ی برادرشو گذاشت که مبل چندصد میلیونی خریدن  ، قاشق چنگال طلا خریدن ، و از این حرفا که بخیال خودش مثل همیشه منو ناراحت کنه! 

همیشه تولد دخترمو فرار میکردم از تهران، میرفتیم تو مسافرت با پدرش سه تایی براش جشن میگرفتیم ، بخاطر همین آدمای داغون اطرافم

امسال دخترم انقدر ازم خواست تو خونه براش تولد بگیرم با دوستاش ، بخاطرش قبول کردم ، اینم شد نتیجش

دیگه از ساله دیگه باز میبرمش مسافرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب همون دوستاش رو فقط دعوت میکردی

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

عزیزززممممم تولد دخترت مباااااااارک💖💖💖💖💖

منوووووووو دعووووت کنننن😂😂😍😍😍😍😘😘😘

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

سه تایی تولد بگیرین میان حالتوتو خراب میکنن

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا