2777
2789
عنوان

زیر بغل تیره

114 بازدید | 10 پست

من زیر بغلم اصلا تیره نیست روشنه 

ولی چند وقته برای باشگاه هر هفته با ژیلت میزنمشون. تیره میشن اینحوری؟

شنیدم ژیلت تیره میکنه 

پول لیزر ندارم وگرنه میرفتم لیزر 

اره اگه مرتب بزنی خیییلی سیاه وبدمیشه

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

ارع

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چیکار کنم؟

لیزر هزینش خیلی نمیشه ۳۰ تا۴۰ روز یبار حدود ۵۰ تومن 

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اگه بازم شرایطشونداری بجای ژیلت پودر موبر یاهمون واجبی و نوره بزار سیاه نمیشه

جدی ۵۰؟؟

بله البته شهربه شهرفرق داره ولی همین حدوداس