2777
2789
عنوان

مشکل عدم تمرکز و توجه پسر ۴ سالم

323 بازدید | 18 پست

سلام پسرمو بردم تست گفت مشکل توجه و تمرکز داره البته کل ۳ ساعتو نشست برای تست اما هی بلند میشد،ولی خلاصه تا اخر نشوندش،راستش از وقتی فرزند دوم بدنیا اومده این اضطرابش بدتر شده،اول رفتیم دکتر،دکتر گفت اضطراب شدید داره،بعد فرداش که تست بینه داد گفت مشکل توجه و تمرکز داره، خیلی ناراحتم،گفت شاید بخاطر داد و فریادی باشه که سرش شاید میکنید یا بخاطر تازه متولد شدتون  باشه،حالا من چیکار کنم ،خیلی ناراحتم،کیا این مشکلو دارن چطوری حلش کردن،بچه خوب شده؟؟نکنه فردا تو درس مشکل بخوره؟  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم باردارم و‌پسرم ۵سالشه از الان حواسم باشه مشاور ب شما چه پیشنهادی کرد برای تمرکز بهتر،؟؟ ...

مبارک باشه،اره بخدا،نمیدونم شنبه قراره جواب تست بیاد بده به دکتر ببینه،ولی اونی که داشت تست میگرفت به طور کلی گفت تمرکز نداره،عزیرم خیلی سخته یعنی دهنم داره سرویس میشه،پسرم وقتی بچه دوم دنیا اومد حال روحیش خیلی خراب شد،نمیدونم چیکار کنم،الان پسرتون کلاس میره میشینه نقاشی بگشه

اصلا بچه دوم توجه نکنید حتی صداش‌هم نزنین فقط ب بزرگه‌توجه‌کنید

اخه نمیشه ،این غروروه،همش گریه،مجبورم یه جاهایی بهش توجه کنم،روزگارم داغون شده پیر شدم،بخدا الزایمر گرفتم از غصه

مبارک باشه،اره بخدا،نمیدونم شنبه قراره جواب تست بیاد بده به دکتر ببینه،ولی اونی که داشت تست میگرفت ب ...

ممنون

پسره من الان خیلی ذوق داره ک من باردارم

نمیدونم بعد ناراحت بشه و حصودی کنه...

اره نقاشی میکنه خودش

ولی سه سالگی میبردمش کلاس موسیقی وتا ۴/۵سالکی ادامه داد اما خیلی حرف میزد خابش میگرفت بهانه میاورد و حواسش ب کلاس نبود زیاد

ممنون پسره من الان خیلی ذوق داره ک من باردارم نمیدونم بعد ناراحت بشه و حصودی کنه... اره نقاشی میک ...

چرا ول کردید موسیقیو،خیلی خوبه موسیقی واسه تمرکز

چرا ول کردید موسیقیو،خیلی خوبه موسیقی واسه تمرکز

بخاطره کرونا خیلی کلاسا برگزار نمیشد

انلاینم. پسره من اصصصصصلن دوست نداشت

برا همین زده شد از کلاس

مربی خصوصیم گرفتم ولی بازم نشد

منم یه مدت گفتم تحت فشار نباشه ک بدتر زده بشه ،کلاس کلن تعطیل کردم

سلام عزیزم‌شما پسرتون درمان شده 

بله والان کلاس اول هستش خدارو شکر،اضطراب شدید داشت منجر به عدم تمرکز شده بود که خدا و شکر رفع شد

[QUOTE=312310911]بله والان کلاس اول هستش خدارو شکر،اضطراب شدید داشت منجر به عدم تمرکز شده بود که خدا و شکر رفع شد[/QUOTEخداروشکر عزیزم پسر منم دکتر گفته اضطراب شدید وعدم تمرکز داره نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم یعنی درمون میشه اخه دست بزن داره زود عصبی میشه بی حوصلت اخه کودکی هم کتک زیاد زدمش 😞

همسرم شاه من است 
[QUOTE=312310911]بله والان کلاس اول هستش خدارو شکر،اضطراب شدید داشت منجر به عدم تمرکز شده بود که خدا ...

طفلک چرا زیاد زدیش اره درمان میشه پسرم چند ماه بازی درمانی انجام داد و خوب شد اگر تهرانی ببرش موسسه روشا تو خیابان آزادی جنب پست خونه .کارشون خیلی خوبه از تو نت شمارشونو بردار زنگ بزن وقت بگیر با پسرت صحبت میکنن و بازی درمانیو شروع میکنن و کامل خوب میشه.فقط زودتر اقدام کن.خیلی خوبه

طفلک چرا زیاد زدیش اره درمان میشه پسرم چند ماه بازی درمانی انجام داد و خوب شد اگر تهرانی ببرش موسسه ...

خب اذیت میکرد الانم اذیت میکنه من اهوازم عزیزم بنظرتون بیش فعال پسرم .عدم تمرکز واضطراب شدید

همسرم شاه من است 
طفلک چرا زیاد زدیش اره درمان میشه پسرم چند ماه بازی درمانی انجام داد و خوب شد اگر تهرانی ببرش موسسه ...

بنظرتون کتک هم تاثیر داره برای اینکه ازت حساب ببره خواهش میکنم بهم کمک کنید

همسرم شاه من است 
2790
2778
2791
2779
2792