2777
2789
عنوان

مبهم

180 بازدید | 11 پست

چند شب پیش توی خیابون یه نفر رو دیدم و حس عجیبی بهم دست داد انگار که این آدمو میشناسم و برام مهمه و خاطرات زیادی داریم وقتی ازم دور شد اشک توی چشمام جمع شد و احساس خفگی می کردم اسم این حس چیه چرا اینطوری شدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضمیر ناخود آگاهت  با یه واقعه گره خورده بوده و با دیدن اون شخص برات تداعی ذهنی شده

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
زندگی قبلی وجود داشته اصلا که اینو میگید؟ اصلا ثابت شده؟!

خیر اثبات نشده ولی هیچ چیز غیرممکن نیست بجز غیر ممکن درضمن برای حس عجیب ایشون یه فرضیه ای قشنگ مثل این میتونه ارومشون کنه 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من ترجیح میدم با چیز های حقیقی دیگران رو آروم کنم 

من به ترجیحات شما کاری ندارم جناب شما هم یاد بگیر به نظرات دیگران احترام بزاری

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

زندگی قبلی؟ نمیدونم

یه فرضیه هست مثل جهان موازی 

یا بعد های دیگه 

یا افسانه ها 

مثلا یکیش میگه خال های روی بدن جای بوسه های معشوق واقعی در زندگی قبلی بوده