2777
2789

بارداری پوچ‌چیه؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بارداری پوچ ترس ندارع من بعد از یه سال نازایی حامله شدم تو دلم ایست قلبی کرد 🥺

داغونم هنوز کسی نمیدونه سقط کردم به همه گفتم سالمه خیلی حرف درمیارن ایل و طایفه ام

برای هر زن فقط ۳ بارممکنه اتفاق بی افته اگه یکبار اتفاق بی افته احتمال اینکه بعدی پوچ بشه خیلی کمه

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
۱۰ هفته 

طبق سونو؟

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
برای هر زن فقط ۳ بارممکنه اتفاق بی افته اگه یکبار اتفاق بی افته احتمال اینکه بعدی پوچ بشه خیلی کمه

من هیچ مشکلی ندارم رحم قوی دارم ولی اینطور شد کلا ناامید شدم

من هیچ مشکلی ندارم رحم قوی دارم ولی اینطور شد کلا ناامید شدم

مشکل از شوهرته عزیزم بارداری پوچ بخاطر ضعف اسپرم اتفاق می افته