2777
2789
عنوان

سرگيجه

391 بازدید | 13 پست

من پريودم بعد الان نميدونم چرا اينجوريم دراز كشيدم بعد يهو احساس ميكنم ينفر تكونم ميده انگار كه تو گهواره ينفر داره تكونت ميده 

بعد چند روز پيشم كه پريود نبودم ، صبح زود يه دونه رنگارنگ خوردم فقد رفتم مدرسه تا ساعت ١١:٣٠ هيچي نخوردم بعد با دوستام رفتيم ذرت مكزيكي خورديم همون قاشق اولو كه خوردم يهو ديدم كل مغازه دوره سرم چرخيد 

( اينم بگم كمخوني شديدم دارم قرصم ميخورم ) ولي نميدونم چيكار كنم اين سرگيجم كم شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم پلاكت خون به چه دليلي مياد پايين ؟ بخاطر كمخونيه؟

اره کم خونی. ولی کم خونی شدید 

منم مثل شما م. گاها شبها تو خواب هم سرگیجه دارم

فقط با آهن خارجی تونستم کنترلش کنم. بااینکه از نوجوانی قرص آهن ایرانی مصرف کردم الان ۲۸ سالمه ولی بازم کم خونی دارم خون دماغ میشم

یه علتش نخوردن صبحونه س

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
اخه من تازه ام ازمايش دادم فقد گفت كمخوني حرفي از پلاكت نزد اينا با همن يا متفاوتن؟ 

ببین من خودم آزمایش دادم 

تعداد گلبول های سفید قرمز جدا می‌نويسن

تعداد پلاکت هم جدا.

باید دکتر بنویسه پلاکت هم برات

ارع اينم يادم رفت بگم هميشه فشارم پايينه دست و پامم يخه  مرسي عزيزم ❤️

دست و پاتم یخه منم اینطور بودم خیلی یهو انگشتا دستم میگرفت و درد میکنن و کبود میشن.

طبعت هم سرده. گرمیجات شیره انگور با آب ولرم قاطی کن مرتب بخور

اره کم خونی. ولی کم خونی شدید  منم مثل شما م. گاها شبها تو خواب هم سرگیجه دارم فقط با آهن خار ...

واي من اصلا صبحونه نميخورم🤦🏻‍♀️ 

مرسي عزيزم بابت راهنماييات 

فقد يه سوال ديگه شما شده تو پريوديت رون پات يا ساق پات كبود شه ؟ 

من بعضي وقتا كه پريود ميشم اينجوري ميشم تعدادشم زياد نيست هرماه موقع پريودي يه دونس وقتي پريود ميشم كبود ميشه وقتيم كه تموم ميشه از بين ميره تا ماه بعد 

واي من اصلا صبحونه نميخورم🤦🏻‍♀️  مرسي عزيزم بابت راهنماييات  فقد يه سوال ديگه شما شده ...

اوه اوه دختر باخودت چکار کردی مادرمم اینطوره . کم خونی بدی داری تغذیه ت رو درست کن .

ضعف خستگی نداشتن تمرکز و.... اینارو من تو طول تحصیل تجربه کردم . صبحونه نمیخوردم بدتر. 

نکن این کارو باخودت