2777
2789

وای واقعا اعتماد میکنی به این کرم ها ؟؟هیدروکینون دارن علاوه بر اینکه سرطان زا هستن به محض قطع کردن لک های بدتر میاره صورتت

چرا روغن هسته ی انار نمیزنی پوستتو عین آینه کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه کرم معجزه درست کردم برای خودم فقط استفاده میکنم 🦦 روشن کننده و ضد لک هست برای اونایی که جای جوش قرمز یا قهوه ای هم دارن خیلی خوبه 

🎃Walking dead

میگن عوارض داره ولی استفاده که کردن واقعا معجزه شد محشر بود پوستشون ولی قطع که کردن جای لک ها رفته بود اما پوست شادابی و... که موقع استفاده داشت ازبین رفته بود 

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرف هایی که دیگران درباره اومیزنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت میکند.  <تلستوی>
نشنیدم چجوریه؟

عزیزم یه روغن ساده هست که از روغن گیری شهرت میتونی گیر بیاری 

من سال هاس استفاده میکنم

شبا قبل خواب بزن صورتت ببین چقدر پوستتو خوشگل میکنه ضدجوش و لک ضد چین و چروک 

روشن کننده و سفت کننده 

هر مشکلی داشته باشه پوستت این روغن حل میکنه 

بچه ها من صورتمو عادت دادم چیکار کنم باید بزنم کرم دساز وگرنه نمیشه نگام کنن.  دوسته عزیزی که ...

کم کم قطع کن مثلا هفته ای دوبار بعد هفته ای یه بارو...

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرف هایی که دیگران درباره اومیزنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت میکند.  <تلستوی>
کم کم قطع کن مثلا هفته ای دوبار بعد هفته ای یه بارو...

کم میکنم باز صورتم خراب میشه الان سه سال دارم هرشب میزنم صورم خوبه همینطوری نزنم صورتم انگار حاملم ولکه های قهوه ای رو پوستم