2777
2789

منم می خوام بخرم. ولی تجربه ندارم. چند خریدی؟ چندش آور نیست؟ ببخشید ها به جای کمک کردن سوال کردم

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
منم می خوام بخرم. ولی تجربه ندارم. چند خریدی؟ چندش آور نیست؟ ببخشید ها به جای کمک کردن سوال کردم

۵۲۵ هزار تومن.

چندش آور نیس میتونی از دستکش استفاده کنی

خواهش میکنم عزیزم الان پریود نیستم ولی گذاشتم ببینم چجوریه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۲۵ هزار تومن. چندش آور نیس میتونی از دستکش استفاده کنی خواهش میکنم عزیزم الان پریود نیستم ولی گذا ...

ای جاان. آزمایش داری میکنی؟

ممنون عزیزم. به هر حال جسم خارجی تو بدنته اولش ممکنه اذیت بشی ولی به نظرم بعدا عادت میکنی.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
ای جاان. آزمایش داری میکنی؟ ممنون عزیزم. به هر حال جسم خارجی تو بدنته اولش ممکنه اذیت بشی ولی به نظ ...

انشالله همیشه وقتی نوار میزاشتم صبح که بیدار میشدم استرس داشتم لباس و تشکم کثیف بشه انشالله عادت کنم بهش