2777
2789
فدات♥  چنتا درسمو بالا زدم اما بقیه رو ن مثلا بالاترین درصدام  زیست۴۶  ریاضی بالا ...

چه عجیب😑اخه کارنامه های گزینه دو خیلی به ادم امید میدن😑مثلا رتبه های ۵۰۰۰ تقریبا میانگین درسای عمومیشون ۵۰ اختصاصیشون ۳۰🥲🥲

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
چه عجیب😑اخه کارنامه های گزینه دو خیلی به ادم امید میدن😑مثلا رتبه های ۵۰۰۰ تقریبا میانگین درسای عمو ...

الکیه اینا🥲

من چنتا درسمو واقعا پایین زدم خب

اما مثلا اینارو بالا زدم

خودم انتظار رتبه بهتر داشتم ولی خب

خداروشکر بد نیس 

نمتونستم سال دیگ بمونم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست میکرو + خیلی سبز+ ست سطحی کانون ریاضی خیلی سبز+ جامع کنکور مهر و ماه رتبم ۴۰۰۰ کشور

ولی تو تاپیکت گفتی ۱۷۰۰۰ کشوری شدیا😑

عزیزم من سهمیه ۲۵ دارم😐⁦🤦🏻‍♀️⁩ رتبه کشوریم تو سهمیه شده ۴۰۰۰

ببخشید عزیزم من متوجه نمیشم چون داخل تاپیکات گفته بودی ک رتبت خیلی بد شده و به پزشکی و دارو نمیخوره و پرسیده بودی ک با ۴۹۰۰ منطقه ۱ پرستاری اصفهان میاری یا نه..خب اگ سهمیه داشتی ک همونجا رتبه سهمیه تو میگفتی 😐بازم ببخشید اگ دارم اشتبا میکنم ولی برام سوال شده🤗

ببخشید عزیزم من متوجه نمیشم چون داخل تاپیکات گفته بودی ک رتبت خیلی بد شده و به پزشکی و دارو نمیخوره ...

بله عزیزم اگه قرار نبود از سهمیم استفاده نکنم ب هیچ عنوان پزشکی نمیووردم 

ب پرستاری و فرهنگیان هم فکر کردم چون ممکن بود آزاد یا شهریه پرداز پزشکی بیارم و شهریش واقعاً زیاده 

بنابراین یه مدت تصمیم گرفتم از سهمیه استفاده نکنم

اما مامان بابام گفتن هر طوری شده شهریه رو میدیم

منم هرچی پزشکی بود رو توی دفترچه انتخاب رشته زدم و اولویت ۵۰ ام ینی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم شهریه پرداز قبول شدم

توی انتخاب رشته آزاد هم پرستاری خوراسگان قبول شدم

اگه میخواستم شهریه پرداز نزنم ب احتمال زیاد پزشکی نمیووردم و همون پرستاری روزانه اصفهان قبول میشدم

ولی مامان بابام گفتن درسته راهش دوره و هزینه داره اما میارزه پزشک بشی تا اینکه بری پرستاری روزانه اصفهان یا فرهنگیان

من رتبه کشوریم در اصل ۱۷۰۰۰ بوده و رتبه در منطقم ۴۹۰۰ ولی با سهمیه شدم ۴۰۰۰ کشور و ۱۰۱۰ منطقه ۱ در سهمیه

بعدشم من واقعا خجالت میکشم بگم سهمیه دارم چون مردم تصور خوبی از بچه های سهمیه دار ندارن ، اگه می‌گفتم سهمیه دارم و با سهمیه پزشکی میارم قطع به یقین برخورد خوبی باهام نمیشد:)

حتی توی کلاسمون هم من ب کسی نگفتم سهمیه دارم و شهریه پردازم چون میدونم تا ۷ سال دیگه میزنن تو سرم سهمیه مو 🙂😶

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بله عزیزم اگه قرار نبود از سهمیم استفاده نکنم ب هیچ عنوان پزشکی نمیووردم  ب پرستاری و فرهنگیان ...

چه جالب مرسی ک توضیح دادی و ببخش منو واس کنجکاویم🙂♥️