2777
2789
عنوان

شیرخشک نوزاد

122 بازدید | 26 پست

دخترم پنج ماه و دوازده روزشه شیرم خیلی ناگهانی قطع شد الان مجبورم بهش شیرخشک بدم

اول اینک چ شیر خشکی برای وزنگیریش پیشنهاد میدین..؟!

و دوم اینک دخترم هر وعده بیشتر از ۳۰ سی سی نمیخوره 

نوزاد پنج ماه و نیمه باید حداقل چقد شیرخشک بخوره دوستان..؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نان شیر چرب و سنگین  و خوبیه اگه بهش بسازه تپل میکنه...

یه هفته حداقل باید امتحان گنی چون شیر رو ک‌عوض میکنی کلا گوارش بهم میریزه یه هفته صبر کن ببین چجوری میشه 

ولی اگه نساخت بهش یا دلدرد کرد یا بالا آورد هی...

بهش شیر خشک sma ایرانی بده

بهش دادم یبوست نشد فقط بیرون رویش پنج شش بار در روزه طبیعیه..؟!

پنج و ۶خیلی زیاده تپل نمیشه نان بهش بده ببلاک کلا فراموش کن چون اون بدتر بیرون رویش زیاد میکنه بهش غذا بده دیگه شیر هم بعضی وقتا بینش بخوره

👈🤷👉
نان شیر چرب و سنگین  و خوبیه اگه بهش بسازه تپل میکنه... یه هفته حداقل باید امتحان گنی چون شیر ...

چشم

عزیزم اطرافیان میگن بچه با شیرخشک سیستیم ایمنی بدنش تضعیف میشه ینی درسته..؟!

خیلی عذاب وجدان دارم دوس داشتم حداقل تا یکسال شیر خودمو بدم ک اینجوری شد آخه میگن هیچی جایگزین شیر مادر نیس

چهارساعت یکبار چون کلا ب شیرخشک علاقه ای نداره میخواد شیر از سینه بخوره ک متاسفانه شیر ندارم اصلا..

چهار ساعت یه بار زیاده واقعا 

سعی کن هرجور شده هر دو ساعت یه بار بهش بدی

حجم شیرشو بکن ۱۵ میل و سیرش نکن بجاش ساعتی بهش بده تا معدش بزرگ شه یه هفته بیخیال نشی و تمرکز کنی روش خوب میشه 

پنج و ۶خیلی زیاده تپل نمیشه نان بهش بده ببلاک کلا فراموش کن چون اون بدتر بیرون رویش زیاد میکنه بهش غ ...

چشم

عزیزم اطرافیان میگن بچه با شیرخشک سیستیم ایمنی بدنش تضعیف میشه ینی درسته..؟!

خیلی عذاب وجدان دارم دوس داشتم حداقل تا یکسال شیر خودمو بدم ک اینجوری شد آخه میگن هیچی جایگزین شیر مادر نیس