2777
2789
عنوان

تف به بچه دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 41 پست

همه چیز رو بچه اول امتحان میشه کجاش خوبه بعداً رفتار با بچه های بعدی ملایم تر هست و آزادی بیشتری دارن

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا این شکلی نیست من بچه اولم ولی بچه دوم و سوم خیلی سر تر از منن

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳

ولی همونقد که توجه به بچه اول بیشتره از اونطرفم توقع از بچه اول بیشتره و تازه تو بعضی مسایل مثل دانشگاه و ازدواج بذای بچه اول تجربه اول هست و معمولا پدر و مادر ممکنه نتونن درست تصمیم بگیرن یا راهنمایی کنن ولی بذای دومی تجربه شون بیشتر میشه. 

مطمین باشین بچه دوم بودن بهتر از اول بودن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من بچه بودم مامانم لباس خواهرمو میخواست بهم بده 

منم لباسای پسر اولم نو موندن میپوشونم واس دومی ی سالشه تو این ی سال لباس کم خریدم براش همش واس داداششه😂😂

❤❤❤❤❤

نه بابا بچه اول بدبخته شوهر من بچه اوله سه تا داداش داره .هر کدوم رفتن پی زندگی خودشون شهر دیگه ماه به ماه نمیان به ننه باباشون سر بزنن مگه اینکه بیان واسه خوشگذرونی و تفریح تمام محبت های مادرشوهرمم واسه اوناس 

شوهر من از صبح تا شب خونه پدر مادرشه مریض بشن این شوهره منه که جورشونو میکشه انقدر این کارارو کرده توقعشون از شوهرم رفته بالا و اگه شوهرم نباشه این دوتا سکته میکنن سنی هم ندارنا پدرشوهرم ۵۸سالشه مادرشوهرم ۵۳🙄

همش میگن داریم میمیریم نقطه ضعف شوهرم مرگ پدر مادرشه

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

بچه بودم مامانم میخواست لباس خواهرمو بهم بده تمز و نو هم بود من با قیچی پاره اش کردم این قضیه واسه ه ...

خوب کردی😂😂واس پسر اولین پارسال کاپشن خریدم کوچیک شد الان دومی میپوشه بدبخت شده کلا😂😂

❤❤❤❤❤