2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

143 بازدید | 10 پست

برای مهاجرت تحصیلی اقدام کردم،هنوز مشخص نیست کارام درست شه ، افسردگی گرفتم، نمیدونم چرا؟ آخه خودم اینجا کار و حقوق خوب دارم نمیدونم کار درستی میکنم. 

دلیل اصلیت برای مهاجرت چیه؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل اصلیت برای مهاجرت چیه؟ 

وضعیت نابسامان جامعه، دروغ ، دزدی

میترسم وضعیت از این هم بدتر شه

بعد میگم این همه آدم دارن توی این کشور زندگی میکنن، توهم مثل بقیه

خیلی واسه تحصیل توی کشور خودم دوری کشیدم، اون موقع واسم سخت نبود، ولی الان احساس میکنم دیگه نمیتونم توی این سن، کم میارم

برای مهاجرت باید خیلی روحیه ات قوی باشه 

اگر هدفت هست و واقعا بهش میخوای برسی تلاش کن 

هنوز که نرفتی داری میگی من شغلم اینجا خوبه مطمئنم به سختی های مهاجرت برسی درجا برمیگیردی ، 

پس اگه واقعا دوست داری مهاجرت کنی سختی هاش رو به جون بخر چون میتونم بگم جز سخت ترین کارهاست . 

یک روزایی کم میاری 

افسرده میشی 

دلت میشکنه، 

تنها‌ میشی 

حالت از غربت و ادم های غربتی بهم میخوره 

اما روزای قشنگم زیاد داره 

وضعیت نابسامان جامعه، دروغ ، دزدی میترسم وضعیت از این هم بدتر شه بعد میگم این همه آدم دارن توی این ...

منم مثل تو ام... کارمو اینجا دوست دارم میخوام به بچه فکر کنم... البته من سنم از تو بیشتره...این دو دلی سخته... خودمم درگیرش بودم ولی تصمیممو گرفتم شاید در اینده برای موقعیت شغلی با توجه به سابقه حرفه ایم رفتم... ولی میگم ای کاش کمی قوی تر بودم و ترسها منو ضعیف نمیکرد

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...