2821
2789
عنوان

چابلوسی

51 بازدید | 6 پست

خانوما دیدین بعضیا با زبونشون همه کاراشونو راه میندازن خیلی زبون نرم شیرینی دارن وآدم از تعریفا و محبتاشون خوشش میاد هرچند ته ذهنت میدونی داره اغراق میکنه 

من خالم اونجوریه با این که یه بدی درحقمون کرد ولی زبونی داره آدم میگه از عمق وجودش میاد اون محبت با همین زبونش هم از لحاظ شغلی و هم اجتماعی همه چی بالاس تو خانواده شوهرشم تاج سر بقیس 

میخوام بدونم چجوری اینشکلیه منم میخوام مثلش باشم

من یه ابرلز محبت ساده ام بزور دهنم میچرخه اصلا نمیدونم چجوری بگم به دل طرفم بشینه 

الان دوستم که خیلی ام تزدیک نیستم یه لطفی در حقم کرده فردا میخوام برم ببینمش دلم میخواد واقعا از ته دلم ازش تشکر کنم بگم چقدر واسم عزیزه حالا واسه من فیک نیس وچابلوسی محسوب نمیشه وای واقعا نمی دونم چجوری بیان کنم ؟😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیتونم واقعااااا😥 اونم یه استعداده کع بعضیااا دارن✌

خوشبحالشون ینی واقعا ذاتیه ؟ 

کاش میشد یه دوره ای چیزی داشت آدم یاد میگرفت 

من واقعا اونجوری که باید نمی تونم از طرفم تشکر کنم همیشه  تو دلم بیشتر از زبونم طرفو دوس دارم دلم میخواد بروز بدم ولی بلد نیسم

اینایی که چاپلوسی میکنن آخرش شناخته میشن منم یه خاله همین مدلی دارم بنظرم از ته دلت ازش تشکر کن همون ...

سعیمو میکنم ولی باز فک میکنم کمتر از چیزیه که دلم میخواد نشون بدم مخصوصادر رابطه با نامزدم یا همین دوستم ک خیلی واسم عزیزه میخوام تو ابرازش عالی باشم حسمو منتقل کنم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز