2777
2789
عنوان

اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 49 پست

اسلیو بهتراز ساکشت هست اماعزیزم تووزنت انقدرا زیادنیس بروپیش متخصص تغذیه ی رژیم خوب بگیر درکنارشم یکم ورزش کن چن ماهه عالی میشی

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنت خیلی پایینه بارژیم کم کن . الان من وقت گرفتم واسه اسلیو معده. همه کارامم کردم. ان شاءالله  خدا بخواد شش بهمن عمل میکنم. من وزنم خیلی بالاست . کبد چرب شدید دارم درمانم فقط اسلیو هستش. ولی شما بهتره نکنی 

ببین سعی کن خودت کمتر بخوری مثلا یکم کمتر از دیروز هی کمتر و کمتر من ۶۷ کیلو بودم الان بعد دوسال شدم ...

بابا خوشبحالتتتت منم میخوام

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وزنت خیلی پایینه بارژیم کم کن . الان من وقت گرفتم واسه اسلیو معده. همه کارامم کردم. ان شاءالله  ...

سلام شما اسلیو کردین؟من دو دلم وزنم بالاست. حال روحیم فاحعست. همش درحال گریه ام. دلم میخاد لاغرشم اما میترسم بمیرم بچه سه  ساله دارم میترسم بی مادربشه. 

توروخدا جوابمو بده راهنماییم کن. عوارض داره؟بعده عمل نمیتونم هیچوقت مثه الان کارامو کنم؟

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
سلام شما اسلیو کردین؟من دو دلم وزنم بالاست. حال روحیم فاحعست. همش درحال گریه ام. دلم میخاد لاغرشم ام ...

وای نه چراانقدر استرس داری. باور کن اصلا عمل سنگینی نیست. منم بچه هام کوچیکن. من فقط یکهفته استراحت کردم . البته زودترم میتونستم سرپا بشم ولی خب یکم استراحت کردم تا راحتتر باشم. خداروشکر تاالان همه کارامو خودم میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم. وزنمم خوب اومده پایین ‌.ان شاءالله اگه خدا بخواد باید بازم یکم کم کنم. خیلی خوب و سبک شدم. اابته که وزنم خیلی بالا بود و چاره نداشتم

وای نه چراانقدر استرس داری. باور کن اصلا عمل سنگینی نیست. منم بچه هام کوچیکن. من فقط یکهفته استراحت ...

منم وزنم خیلی بالاست مخصوصن پاهام خیلی چاقن دیگه شلوار لی نمیتونم بخرم چون سایزم پیدا نمیشه. خسته شدم از این وضع. دوس دارم هرجا که دلم میخاد خرید کنم. 

شما کدوم دکتر عمل کردی؟میگن مداوم ضعف و سرگیجه دارن اونایی که عمل میکنن درسته؟

وای نه چراانقدر استرس داری. باور کن اصلا عمل سنگینی نیست. منم بچه هام کوچیکن. من فقط یکهفته استراحت ...

درده بعده به هوش اومدن چطوریه غیرقابل تحمله؟

شما درن داشتی؟دکترای اینجا میگن درن میزارن اما تهران اکثرن درن نمیزارن. که همون درن خیلی دردداره 

منم وزنم خیلی بالاست مخصوصن پاهام خیلی چاقن دیگه شلوار لی نمیتونم بخرم چون سایزم پیدا نمیشه. خسته شد ...

من کرج پیش دکتر باقری عمل شدم. نه والا نه ضعف دارم نه سرگیجه. وزنت چقدره چند کیلو اضافه وزن داری

درده بعده به هوش اومدن چطوریه غیرقابل تحمله؟

من بدون پمپ دردم بودم. درد وقتی داشتم که میخواستم از رو تخت بلند شم اونم باکمک اصلا حس درد نداشتم.  ولی تا یکهفته استراحت بودم فقط تو حالت دراز کش سختم بود بلند بشم از جام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز