دوستان سلام یه مشورت من بعد از بارداری اضافه وزن گرفتم الان 5سال تو این 5سال بارها رژیم گرفتم ده کیلو کم کردم دوباره 12کیلو برگشت الان 86کیلو هستم با قد 165.تصمیم گرفتم عمل اسلیو کنم ولی دو دل هستم میترسم از طرفی هم از رژیم خسته شدم شما جای من بودید چکار میکردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزنت خیلی پایینه بارژیم کم کن . الان من وقت گرفتم واسه اسلیو معده. همه کارامم کردم. ان شاءالله خدا بخواد شش بهمن عمل میکنم. من وزنم خیلی بالاست . کبد چرب شدید دارم درمانم فقط اسلیو هستش. ولی شما بهتره نکنی
ببین سعی کن خودت کمتر بخوری مثلا یکم کمتر از دیروز هی کمتر و کمتر من ۶۷ کیلو بودم الان بعد دوسال شدم ...
بابا خوشبحالتتتت منم میخوام
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
سلام شما اسلیو کردین؟من دو دلم وزنم بالاست. حال روحیم فاحعست. همش درحال گریه ام. دلم میخاد لاغرشم ام ...
وای نه چراانقدر استرس داری. باور کن اصلا عمل سنگینی نیست. منم بچه هام کوچیکن. من فقط یکهفته استراحت کردم . البته زودترم میتونستم سرپا بشم ولی خب یکم استراحت کردم تا راحتتر باشم. خداروشکر تاالان همه کارامو خودم میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم. وزنمم خوب اومده پایین .ان شاءالله اگه خدا بخواد باید بازم یکم کم کنم. خیلی خوب و سبک شدم. اابته که وزنم خیلی بالا بود و چاره نداشتم
من بدون پمپ دردم بودم. درد وقتی داشتم که میخواستم از رو تخت بلند شم اونم باکمک اصلا حس درد نداشتم. ولی تا یکهفته استراحت بودم فقط تو حالت دراز کش سختم بود بلند بشم از جام