2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟؟؟؟

همش بخاطر حرف بقیه و اینکه نگرانم درموردم چی فکر میکنن با هر رفتارم

خسته شدم از دست خودم از دست بقیه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
همش بخاطر حرف بقیه و اینکه نگرانم درموردم چی فکر میکنن با هر رفتارم خسته شدم از دست خودم از دست بقی ...

واقعا بخاطر فکر بقیه داری اینطوری میکنی؟! 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
واقعا بخاطر فکر بقیه داری اینطوری میکنی؟! 

آره تو تمام زندگیم همین بودم

انگار بدون حرف بقیه هیچی نیستم

خوب بگن خیلی خوشحالم

بد بگن خیلی ناراحت

چیکار کنم درست شم

آره تو تمام زندگیم همین بودم انگار بدون حرف بقیه هیچی نیستم خوب بگن خیلی خوشحالم بد بگن خیلی نارا ...

خیلیییی بده اینطوری 

معلومه اعتماد ب نفست کمه

سعی کن رگ اعتماد به نفست کار کنی

تو یک انسانی مثل بقیه انسان ها

حق زندگی داری حق داری همونجوری زندگی کنی ک خودت دوس داری 

ن اونطوری ک بقیه تاییدت کنن

یکاری کن ک خودت تاییدش کنی ن دیگران

خودت رو اولویت زندگیت قرار بده 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خیلیییی بده اینطوری  معلومه اعتماد ب نفست کمه سعی کن رگ اعتماد به نفست کار کنی تو یک انسانی ...

تو چند سالته؟ 

چجوری اعتماد بنفسمو تقویت کنم؟ 

نمیدونم واقعا

تو چند سالته؟  چجوری اعتماد بنفسمو تقویت کنم؟  نمیدونم واقعا

من 22 سالمه

تو گوگل بزن راهههای تقویت اعتماد به نفس 

بشین دقیق فکرکن ببین چرا حرف بقیه انقدر برات مهمه

چرا اگه تاییدت نکنن ناراحت میشی

بعد اینکه اونا تاییدت میکنن چقدر خوشحال میشی

اگه خودت خودتو تایید کنی چقد خوشحال میشی؟ 

ببین با کدوم حالت بهتره؟ زندگی ای ک اونا برات بسازن یا زندگی ای ک خودت برا خودت بسازی و لذت ببری