2789
عنوان

از کجا بفهمم

88 بازدید | 8 پست

چجوری بفهمم ابراز علاقه نامزدم واقعیه ؟ چرا نمی تونم باورش کنم مثلا میگه روز به روز واسم جذاب تر میشی یه درصدم باور نمی کنم حس میکنم فیلمه 

خیلی کلافم😓

چطور مگ ادم دوروییه چیزی ازش دیدی؟

یا اعتماد ب نفست کمه بنظرت اونجور ک میگ نیستی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور مگ ادم دوروییه چیزی ازش دیدی؟ یا اعتماد ب نفست کمه بنظرت اونجور ک میگ نیستی

اعتماد به نفسمم کمه

یه بارم بیرون بودیم هیزی ازش دیدم اون از ذهنم بیرون نمیره اصلا

اعتماد به نفسمم کمه یه بارم بیرون بودیم هیزی ازش دیدم اون از ذهنم بیرون نمیره اصلا

چطور شایدتوبدبرداشت کردی کینه گرفتی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

نقات مثبت خودتو توذهنت پررنگ کن مثلا تحصیلاتی دست پختی خانواده خوبت یا قد یا اندام خوب ببین کدومو داری روش تمرکز کن سعی کن بیشتر خودتو دوست داشته باشی 

چطور شایدتوبدبرداشت کردی کینه گرفتی

خیلی حساسم 🤦🏻‍♀️

اصلا ازش چشم چرونی ندیده بودم اونروز دیدم به یه خانوم که خیلی ام معمولی بود زل زد چند ثانیه

مونده تو دلم چرا اونجوری نگاش کرد 

خیلی حساسم 🤦🏻‍♀️ اصلا ازش چشم چرونی ندیده بودم اونروز دیدم به یه خانوم که خیلی ام معمولی بود زل ز ...

سخت نگیر خودت بیشتر اذییت میشی داری میگی معمولی بعدم خود تو ب اقایون نگاه نمیکنی شایدنگاهش معمولی بوده منظورخاصی نداشته تازه اول راهی اینجوری پیش بردی نمیشه یه عمر حساس بود

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز