2777
2789
عنوان

خواب بچه هام 🤕🤕🤕

536 بازدید | 21 پست

دوقلو دوسال و نه ماهه دارم از وقتی دنیا اومدن تا الان نشد یه روز درست حسابی بخوابن هر کسی حال و روزمو میبینه میگه خدا بهت رحم کرده زنده موندی 😐😐 شوهر خواهرم پزشکه تو بیمارستان کودکان براشون هیدروکسی زین داد هر بچه ای خورد عین خرس میخوابه اینا چشاشون بدتر قلمبه و نیش تا بناگوش باز میشه 😑😑چیکار کنم شدید لاغر شدم وقت حموم ندارم همش یسر پا یه لقمه میخورم حسرت خواب ۱۰ دقیقه ای به چشام میمونه الان که تایپ میکنم انگار کوه کندم با وجودی که شاکرم و سرشار از امید ولی از نظر انرژی تحلیل رفتم یعنی تا کی این وضعو دارم  😥

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

واقعا سخته کمکی نداری نزدیکت 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

اسی دعا کن منم بعداز ازدواجم یه دوقلو گیرم بیاد

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخش استارتر جان 

میشه بیاید جواب بدید نظرتون رو بدید 

ممنونم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7855126/اگه-بین-عشق-وهوس-گیر-کنید-چه-می-کنیدبیاید-بگم-چطوری-راه-حل-بدید-لطفا?postId=220349689

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

اول اینکه خسته نباشی. عزیزم میتونی وقتایی که همسرت خونست بچه روبدی نگهدارن یایکی ازاعضای خانوادت که بتونی به کارای شخصیت برسی. و اینکه اگر شرایطشو داره حداقل دوروز درهفته کمکی بیار تا بتونی استراحت کنی

کلا تو ۲۴ ساعت چند ساعت میخوابن؟

روز چشم رو هم نمیذارن شب اکثرا دو به بعد تا حدودهای شب بعد این وسط هر کدوم راحت ۳ بار پا میشن و اب میخوان فقط منم که این وسط لای منگنه هستم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

نزدیک ۳ ساله هستن ماشاالله ..

بنظرم شاید خیلی سخت میگیری 

ولشون کن بزار خودشون باهم بازی کنن

شما مادری ۲۴ساعته میکنید 

یه مادرایی من دورو ورم دیدم کلا بچه رو ول میکنن تو خونه و به کار خودشون میرسن 

و کلابیخیالن خیلی 

شماهم یکم بخاطر خودتون بیخیال باشید 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزدلم درک میکنم چی میگی هیچ راه چاره ایی نیس منم پسرم شش ماهشه بد اخلاق شدید فقط درحال گریه و کم خوابه یعنی حسرت به دل موندم درست حسابی استراحت کنم فقط یه خانمی بیار کمکت کنه هر هفته یبار