خانما منجاریم ۸ ماه عقد کردن وقتی تازه عقد کرده بودن خیلی باهمخوب بودیم خیلی ها هیچی بدون اوننمیخوردم بعدا اینکه تولدش شد بردار شوهرم اورو خونه ما گرغت کلی مهمونم دعوت کرد بعد جارو برقیم سوخته بود روز بعد خونه هام افتضاح کثیف بود جارو برقی مادر شوهرم اوردم روز بعدش امد دم در داد بیداد کرد جارو برقیمو بدین دیگه جاریمم در عوض بیاد کمک ما که با مادر شوهر سر اینکارش قهر کردیم اونمکلا با من بد شد حتی میدید تا سلام نمیکردم سلام نمیکرد الانم تازه چن روزه با مادر شوهرمخوبمدیشب جاریم اونجا بود اصلا نگام نمبکه حرف نمیرنه در حد سلام با شوهرش شوخب میگنن خیلی بدم اورد از ش بنظرتون چطوری رفتار کنم باهاش؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این کجاش سیاست داره بیشتر خله والا جاری منم ی مدته سرسنگین شده حرف نمیزنه نمیدونم چه مرگشه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
چقد از ادمایی که خودشون رو نخود آش میکنن بدم میاد بگو به تو چه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
این کجاش سیاست داره بیشتر خله والا جاری منم ی مدته سرسنگین شده حرف نمیزنه نمیدونم چه مرگشه
اره خدایی اینایی که یهویی بدون دلیل سرسنگینی میشن چشونه
خیلی ذهنم درگیره که چیشده اخه
فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺