2777
2789
عنوان

پر کردن دندان

742 بازدید | 14 پست

سلام من ماه پیش دو تا دندون کنار هم پر کردم ولی وقتی اومدم خونه دیدم بینش باز نیس ینی مواد گذاشته تازه یه تیکه پوسیدگی کوچیکم هنوز کنارش هست کار دندون پزشک بد بوده به نظرتون الان چیکار کنم بقیه دندونامم نیاز به ترمیم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نخ دندان از بین دو دتدانتون قبلا رد میشده و الان رد نمیشه؟ از کجا میدونی چیزی که باقی مانده پو ...

نخ دندان دیگ رد نمیشه کامل فضای بین دو دندونم امالگام گذاشته ....اخه یه خط تیره کنار دندونمه شبیه پوسیدگی انگار اونو نادیده گرفته باشه

برو جای دیگه اگه اوناهم تایید کردن کارش بد بوده برو بگو درست کنه یا بگو شکایت  بقیه اشم پیش کس ...

فردا جای دیگ نوبت گرفتم اصلا اومدم خونه دیدم چجوری پر کرده اعصابم خورد شد 

نخ دندان دیگ رد نمیشه کامل فضای بین دو دندونم امالگام گذاشته ....اخه یه خط تیره کنار دندونمه شبیه پو ...

تشخیص پوسیدگی مینا فقط با سوند و لمسه پس با دیدن نمیتونی بگی پوسیدگی باقی مانده و حتما باید سوند کشید اگر باقیمانده احتمالا پوسیدگی متوقف شده است که همچنان به زنگ تیره روی دندان باقی میمانه اون قسمت دندان خود بخود پوسیدگی متوقف شده پس قطعا نیازی ب تراش و ترمیم نیست

اما اگر قبلا بین دو دندانت نخ دندان رد میشده و بعد ترمیم با آمالگام رد نمیشه که بنظر بعید میاد چون ما نوار ماتریکس باید ببندیم دور دندان و بعد آمالگام پک کنیم در حفره ی تراش و خود نوار ماتریکس بعد باز شدن دقیقا فاصله ای که نخ دندان باید رد بشه رو ایجاد میکنه و معمولا بیشتر مشکل سر بازتر شدن این فضای بین دندانی و گیر غذای هست نه بسته شدنش 

حالا بهر دلیلی اگر بسته باشه بهتره که باز پیش خود دندانپزشکتون برید و باهاش مطرح کنید با یه باکس کوچیک در آمالگام پک شده دوباره اون قسمت اصلاح میشه و نیازی ب نگرانی نیست 

خانم آقای دکتر
تشخیص پوسیدگی مینا فقط با سوند و لمسه پس با دیدن نمیتونی بگی پوسیدگی باقی مانده و حتما باید سوند کشی ...

من هر چی تلاش کردم نخ رد کنم اصلا نشد تا حدی ک دیدم یه تیکه از موادم دراومد از طرفی شنیدم اگ بینش نخ رد نشه بدتر باعث پوسیدگی میشه براهمین نگران شدن

تشخیص پوسیدگی مینا فقط با سوند و لمسه پس با دیدن نمیتونی بگی پوسیدگی باقی مانده و حتما باید سوند کشی ...

من میخام دندونمو اتودنسی کنم دندون نیشم شکسته و دکتر گفت باید جراحی بشه بعد ازون جاش خالی میشه نمیدونم اول ارتودنسی کنم یا ایمپلنت چون به شدت تو چشم هست !

من میخام دندونمو اتودنسی کنم دندون نیشم شکسته و دکتر گفت باید جراحی بشه بعد ازون جاش خالی میشه نمیدو ...

با متخصص ارتو اول مشورت کنید براساس شرایط فک و مشکلتون خودشون طرح درمان خاص شمارو میدن شاید نیاز به ایمپلنت نباشه اول یه مشاوره ارتو برید بعد برای جراحی اقدام کنید

خانم آقای دکتر