2777
2789

دخترم ۲۱ ماهشه چندروز پیش تب کرد بردم دکتر یه آمپول زدن وشربت سفیکسان. بعدش یه دونه دندون درآورد ..قطع شده بود باز امشب یکم انگار سرش داغه با تب سنج گرفتم تبشو شد۳۷/۵ به نظرتون داره دندون درمیاره مگه پشت سرهم یعنی یکی دوروزه درمیان باهم ؟۳ تا دندون جاش خالیه  واینکه الان خوابه با دست میزنه تو سرش...حالم خیلی بده از عید تا الان ۵ بار تب کرده که دفعه های قبل خیلی شدید بود چیکارکنم نمیتونمم شیاف بزارم از چیه یعنی الان تبش ۳۷ شد با تب سنج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم۴سالشه ۱ساعت پیش دیدم تب داره استامینوفن دادم بهش خدا کنه تبش بیاد پایین

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

دختر منم ی هفته پیش خیلی تب کرد دوتا هم دندون در آورد،  اما دکترش گف تبش ربطی ب دندون نداره و براش آزمایش ادرار نوش ، چند روزه درگیرم نمیتونم ادرارشو بگیرم🥴

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
دختر منم ی هفته پیش خیلی تب کرد دوتا هم دندون در آورد،  اما دکترش گف تبش ربطی ب دندون نداره و ب ...

خون هم نوشته ؟وایه دخترمنم آزمایش نوشته ولی من میترسم رگش به سختی پیدا میشه

خون هم نوشته ؟وایه دخترمنم آزمایش نوشته ولی من میترسم رگش به سختی پیدا میشه

نه چون تبش ۴ روز طول کشید گف تب طولانی ب عفونت ادرار ربط داره 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤