2777
2789
عنوان

ننه نخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست
خوبه که بهم حق دادی یکم دلم اروم شد  والا بخدا چون نتونستم رو در رو چیزی بهش بگم داشتم خفه میش ...

چقدر سخته واقعا ادم اینهمه تلاش گنه برای اینکه دوستش تو چاه نیفته اخرش دوستش با عقل و در هوشیاری کامل تر بزنه به ایندش

دیکه همه چی تمام شده ادم برای بدست اوردن یه چی باید از یه سری چیزا بزنه بقولی باید بهاشو بدع اونم بهای سنگین

و الان داره بها اشتباهشو میده اونم با از دست دادن ارامشش با ازدست دادن اعصاب و روانش و....

عزیزممی ناراحت نباش تو کار درستو کردی منتها دوستت گوشاش کر بود

خب خداروشکر دیگه غصه نخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته واقعا ادم اینهمه تلاش گنه برای اینکه دوستش تو چاه نیفته اخرش دوستش با عقل و در هوشیاری کام ...

خیلی سخته🥺🥺🥺مرسی که درکم میکنی🥺♥️

اره دیگه داره بهاشو میده و اندازه سر سوزنی برام مهم نیست حقشه(:

باشه دیگه غصه نمیخورم♥️😘

حققق😂😂 واقعا احمقه حالا حق میدی بم؟

من کلا از اون خانم حس خوبی نگرفتم شاید حرفایی که شما زدی حرف دل خیلی از ماها بود ولی ما برای نشکستن دل طرف هیچ وقت تو روش نمیگیم 

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق
من کلا از اون خانم حس خوبی نگرفتم شاید حرفایی که شما زدی حرف دل خیلی از ماها بود ولی ما برای نشکستن ...

و منی ک رفیقش بودم یروزی و آب شدم تا اون خودشو تو‌منجلاب نندازه چی؟ حق نداشتم یبار برای یبارررر خودمو خالی کنم؟(:

خیلی داستان قشنگی بود بخدا فک کردم منم تو اون حیاط بودم یعنی اینقد قشنگ بود اومدم نظرها رو بخونم کپ ...

ممنون عزیزم اره کاش این حرفا تو این تاپیک زده نمیشد

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
بیشتر ببینید