2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی

330 بازدید | 9 پست

هردوماه یبار یه جوشه بزرررگه زیر پوستی تو چونم درمیاد که خیلی دردناکه انقدررر فشارش میرم توش پره ولی هیچی خالی نمیشه سر نداره سوزنم میزنم بازم هیچی درنمیاد بعد دوهفته بادش میخوابه و فقط یه چیز سفت حس میشه دوباره ماهه بعدش بزرگ میشه  یعنی باید برم دکتر؟

وااااااای مثل منی کهههههه.منم روقفسه سینم و کتف جوش ها ریز زیرپوستی بعداب داره اه .روچونه ام دقیقااا فقط رو دوتا جاش ثابت هرازگاهی قرمز میشه و دردمیکنه و اب زیااد میده فشارمیدم دردناکه .اونا اکنه هس .روچونه من جوش زیرپوستیه اونا بایدتخلیه بشن منم میخوام برم دکترپوست بعدعید.

روی جوش،ژل ضد جوش سینره بزن،فقط روی جوش..

ده دقیقه بعد با اب سرد، ژل رو پاک کن و پماد چشمی ویتامین آ بزن.. شکلات،فلفل،فست فود،شیرینی،کره،خامه، سوسیس،کالباس،چیپس،پفک،کیک،کلوچه، سرشیر، غذای شور،خیارشور، غذایی که با روغن زیاد سرخ شده،گوشت قرمز ،نخورید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چطوری تخلیه بشن اصلا نمیترکه

اره برامنم سر نداره فقطططط قرمز و گنده میشه و دردناکه فشار میدی ورم میکنه هوووف منم بدم میاد ،اون جوشا زیرپوستی منظورمه من روچونه دارم اونا بایدپاکسازی بشه یا بریم دکترپوست دارو بده رفع شه .😞اکنه هس .من باصابون زردچوبه میشورم اون رو .

اره برامنم سر نداره فقطططط قرمز و گنده میشه و دردناکه فشار میدی ورم میکنه هوووف منم بدم میاد ،اون جو ...

من قبلا پاکسازی میرفتم چند وقته اصلا وقت نمیکنم برم یعنی الان برم آرایشگرم میتونه تخلیش کنه؟آخه اصلا سر نداره که

اره برامنم سر نداره فقطططط قرمز و گنده میشه و دردناکه فشار میدی ورم میکنه هوووف منم بدم میاد ،اون جو ...

صابون زردچوبه دارم الان بزنم روش خوب میشه یعنی؟

صابون زردچوبه دارم الان بزنم روش خوب میشه یعنی؟

باصابون اون قسمت بشور فشارش نده تا خشک شه .میدونم برامنم اونجوری میزنه لامصب .نباید فشاربدی .من فشارمیدادم کلی اب ازش میومد بادستمال اه .اشتباهه ازاین به بعد روش چسب زخم بزن ببین جوششچرکی هس ولی زیرگوشته براهمین تخلیه نمیشه.

باصابون اون قسمت بشور فشارش نده تا خشک شه .میدونم برامنم اونجوری میزنه لامصب .نباید فشاربدی .من فشار ...

آب ازش نمیاد کلا هیچی نمیاد فقط باد میکنه مرسی عزیزم میزنم