2777
2789
عنوان

جاریم

199 بازدید | 9 پست

سلام . من یک ماه برادر شوهرم فوت کرده .  شهرستان زندگی میکردند . قبلاً جاریم تا شوهرش زنده بود با شوهرم زیاد حرف نمی‌زد اما از وقتی شوهرش مرده هر روز زنگ میزن به شوهر من هی میگه بچه ها گریه میکنند بیا ... وقتی من زنگ میزنم بهش گوشی بچه ها برمیدارند هی بهانه میارن مامان نیست بعد پنج دقیقه زنگ میزن به شوهرم و کلی حرف ....نظرتون چیه  چه رفتاری کنم شوهرم تو این یک ماه دوشب خونه اومده کلا .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه دنبال شوهره

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

همراه همسرت برو

هر جا ک میره

همیشه با هم باشید

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز