2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی نباشم باباها همه ی امید دختراشون هستن😔

الهی تن پدرت سلامت باشه و این دوره بیماری رو با موفقیت پشت سر بذاره🤲🌹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خدا هست شفاشون  رو میده حتما

فقط بهش روحیه بدید وهمه چیز درمورد بیماریش رو ندونه که حالش بدتر میشه داشتیم تو فامیل اخه

اونا که روحیه داشتند و بی خیال بودند سرطان‌شون

درمان شد و برعکس

بخدا دارم دق میکنم آخه چرا !!!!!دنیام سیاه شده

توکلت بخدا گلم....

هر چی خودش بخواد همون میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

[QUOTE=220326381]خدا هست شفاشون  رو میده حتما  فقط بهش روحیه بدید وهمه چیز درمورد بیماریش رو ندونه که حالش ...[/QUOTEبابام بیخیال میگه خدا درد داره درمونشم داده 😢😢😢😢😢

[QUOTE=220326381]خدا هست شفاشون  رو میده حتما  فقط بهش روحیه بدید وهمه چیز درمورد بیماریش ...

خداروشکر که بیخیالند وامید به بهبودی دارند فقط باهاشون شوخی کنید وببریدشون پارک کوه پیاده روی استخر مهمونی مشهد زیارت 

هرجاکه شاد میشند و پرانرژی 

کم نیارید تو دوره های شیمی درمانی اگر موها وابروهاشون ریخت وضعیف شدند

فقط بهشون شدید رسیدگی کنید تا بزودی خوب بشند

توخونه تون یه روضه ی حضرت زهرا بگیرید حتی با پنج شش نفر خانم خودشون معجزه می‌کنند

موفق باشید

یاحق

خداروشکر که بیخیالند وامید به بهبودی دارند فقط باهاشون شوخی کنید وببریدشون پارک کوه پیاده روی استخر ...

ممنونم عزیزم من پدرم ۳۵سال از خادم نوگرای امام حسین هرسال این موقعهاعزاداری میکردن واسه خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها  منم شفاش از حضرت زهرا میخوام 😢😢😢😢

ممنونم عزیزم من پدرم ۳۵سال از خادم نوگرای امام حسین هرسال این موقعهاعزاداری میکردن واسه خانوم فاطمه ...

شکر خدا خودشون اهل دل هستند

بیماری امتحان خداست

امسالم طبق هرسال روضه بندازید خونه تون خود خانم معجزه می‌کنند نگران نباشید

شکر خدا خودشون اهل دل هستند بیماری امتحان خداست امسالم طبق هرسال روضه بندازید خونه تون خود خانم مع ...

ممنونم از همدردیتون حتما این کار انجام میدیم شماهم دعا کنین